Bel direct!
Maak een afspraak

Bakkerskleding

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bakkerskleding van Verbeek Workwear

Bent u op zoek naar goede bakkerskleding voor uw bakkerij? In een bakkerij is hygiëne van groot belang. Daarom kunt u bij Verbeek Workwear niet alleen terecht voor bakkerskleding met een representatieve uitstraling en een optimaal draagcomfort, maar ook voor bakkerskleding die voldoet aan de hoge hygiëne eisen van uw vakgebied. Wij leveren hoogwaardige bakkerskleding voor een betaalbare prijs. Hierbij is maatwerk mogelijk. Dus als u uw bakkerskleding zou willen laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 dagen contact op.

Waarom professionele bakkerskleding?

Door te investeren in goede bakkerskleding, geeft u uw bakkerij iets extra’s. De professionele bakkerskleding van Verbeek Workwear zorgt voor een representatieve uitstraling, vergroot de uniformiteit en biedt uw medewerkers een optimaal draagcomfort. Wanneer uw medewerkers in onze bakkerskleding werken, voelen zij zich lekkerder. En dat zullen ze uitstralen. Maak daarom snel een keuze uit onze goed zittende bakkerskleding van diverse topmerken, zoals Blaklader, Dassy, Tricorp, Santino en Havep, voor uw bakkerij!

Maatwerk mogelijk

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bakkerij. Daarom is goed zittende bakkerskleding met een representatieve uitstraling voor uw medewerkers enorm belangrijk. Wij leveren maatwerk. U kunt er dus ook voor kiezen om uw bakkerskleding te laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of logo als u bakkerskleding bij ons bestelt. Onze opdrukken en borduursels zijn van de beste kwaliteit. Daarbij zijn ze geschikt voor intensief dagelijks gebruik, wat ze perfect maakt voor uw bakkerij.

De voordelen van bakkerskleding bestellen bij Verbeek Workwear

Kies ook voor het optimale draagcomfort van de bakkerskleding van Verbeek Workwear. Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn. Wij hebben bakkerskleding voor zowel mannen als vrouwen en leveren onze bakkerskleding aan grote en kleine bakkerijen. En doordat wij maatwerk bieden, kunnen we u helpen bij het vinden van bakkerskleding die perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Bestel uw bakkerskleding bij ons en u profiteert van:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Horeca en evenementenkleding Verbeek Workwear
Horeca kleding bediening Verbeek Workwear

Vraag direct een offerte aan

Wilt u bakkerskleding bestellen bij Verbeek Workwear? Vul ons contactformulier in, dan zullen wij binnen 2 dagen contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. Hierna ontvangt u van ons een offerte. Gaat u akkoord? Dan gaan we de bakkerskleding voor u maken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Of heeft u vragen? Bel naar 06-33333837 of mail ons via info@verbeekworkwear.nl.