Bel direct!
Maak een afspraak

Werktruien

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Werktruien van Verbeek Workwear

Bent u op zoek naar goede werktruien? Verbeek Workwear biedt u een uitgebreide collectie van hoogwaardige werktruien om u warm te houden op de werkvloer. Of u nu werkt in een koude magazijnomgeving, buiten op een bouwplaats of in een kantoor met wisselende temperaturen, wij hebben werktruien voor u die aan de unieke eisen van uw vakgebied voldoen. Daarbij hebben onze werktruien een representatieve uitstraling met een optimaal draagcomfort. En ze zijn te bedrukken of borduren met uw logo of bedrijfsnaam. Bent u benieuwd naar onze werktruien? Of de mogelijkheden die we u bieden? Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen 2 dagen contact op.

Warm, comfortabel en stijlvol

Bij ons kunt u terecht voor goed zittende werktruien in vele kleuren van diverse topmerken. Denk aan Blaklader, Dassy, Tricorp, Santino en Havep. Onze werktruien zijn van hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs verkrijgbaar. Zo zijn de werktruien vervaardigd van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat u warm blijft zonder oncomfortabel te zijn. Onze truien bieden u een optimaal draagcomfort, waardoor u uw werk goed kunt uitvoeren. Ongeacht de omstandigheden. Daarbij hebben onze werktruien een stijlvol design. Ze houden u niet alleen warm, maar zorgen er ook voor dat u er professioneel uitziet op het werk.

Werktruien op maat laten maken

Door werktruien op maat te laten maken bij Verbeek Workwear, weet u zeker dat de werktruien die u bestelt perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Wij kunnen uw werktruien bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Dit zorgt voor een representatieve uitstraling en vergroot de uniformiteit. Onze opdrukken en borduursels zijn van de beste kwaliteit en geschikt voor intensief dagelijks gebruik.

Voordelen Verbeek Workwear

Geniet zelf van het optimale draagcomfort van onze werktruien door werktruien bij ons te bestellen. Wij leveren werktruien aan grote en kleine ondernemingen en maken werktruien voor zowel mannen als vrouwen. Maatwerk is hierbij mogelijk. We willen dat de werktruien die u bij ons bestelt aan al uw eisen voldoen. Onze voordelen zijn verder:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear Eve interieurbouw
Verbeek Workwear Ortho Fleur

Vul ons contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Wilt u werktruien bestellen bij Verbeek Workwear? Vul dan het contactformulier op onze website in. Wij zullen binnen 2 dagen contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord? Dan gaan we de werktruien voor u maken. Zijn er nog vragen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Bel gerust naar 06-33333837 of mail ons via info@verbeekworkwear.nl.