Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding horeca, toerisme & food

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding voor horeca, toerisme en food van Verbeek Workwear

Zoekt u geschikte bedrijfskleding voor de sector horeca, toerisme en food? Zoals professionele slagerskleding, bakkerskleding, kokskleding en horecakleding voor de bediening? Voor comfortabele werkkleding met een representatieve uitstraling gaat u naar Verbeek Workwear. Wij leveren superieure slagerskleding, bakkerskleding, kokskleding en horecakleding voor de bediening tegen een schappelijke prijs. Advies nodig bij het vinden van geschikte bedrijfskleding voor de sector horeca, toerisme en food? Onze experts helpen u graag. We leveren altijd maatwerk en kunnen de kleding ook met uw logo en bedrijfsnaam borduren of bedrukken. Meer weten over de opties? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Visitekaartje van uw onderneming

In de sector horeca, toerisme en food, waar gastvrijheid de hoofdrol speelt, zijn uw werknemers het visitekaartje van uw bedrijf. Voorzie ze daarom van representatieve bedrijfskleding, die ze een optimaal draagcomfort en bescherming biedt. Wij leveren bedrijfskleding van hoge kwaliteit voor al uw personeel. Zoekt u horecakleding voor de bediening, kokskleding, slagerskleding of bakkerskleding? Wij bieden u een totaaloplossing en voorzien uw personeel van representatieve werkkleding die ze optimale bescherming biedt.

Werkkleding in uw huisstijl!

Bij ons bestelt u comfortabele bedrijfskleding voor de horeca, toerisme en food sector in uw eigen huisstijl. Kies uit de vele beschikbare kleuren. En laat de werkkleding bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. We kunnen zowel bedrukken als borduren. En dit is mogelijk voor alle soorten bedrijfskleding, van slagerskleding tot bakkerskleding en van kokskleding tot horecakleding voor de bediening, in grote en kleine oplages. Met bedrijfskleding in uw huisstijl zorgt u voor meer uniformiteit, eenheid en herkenbaarheid! Zo versterkt u uw merk.

Goed zittende werkkleding horeca, toerisme en food

Goed gekleed personeel voelt zich prettiger en straalt dat ook uit. Ze zijn als een vis in het water op de werkvloer en brengen die passie ook over op uw bezoekers. Werkkleding in de juiste maat en pasvorm speelt hierin een belangrijke rol. Kleren maken immers de man (en ook de vrouw). Daarom leveren we altijd maatwerk bij het kleden van elk personeelslid. We hebben dan ook speciale maten voor mannen en vrouwen, in elke pasvorm, zodat we iedereen van werkkleding kunnen voorzien die als gegoten zit.

Waarom bestellen bij Verbeek Workwear?

Wij leveren horeca, toerisme & food bedrijfskleding die uw personeel laat stralen. Deze comfortabele werkkleding is van hoge kwaliteit en leverbaar in uw bedrijfskleuren, compleet met bedrijfsnaam en logo! Andere aantrekkelijke voordelen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Horeca evenementenkleding Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Horeca, toerisme en food bedrijfskleding nodig?

Snel goede bedrijfskleding bestellen voor de horeca, toerisme en food sector? Om slagerskleding, bakkerskleding, kokskleding of horecakleding voor de bediening te bestellen neemt u vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. We reageren binnen twee werkdagen om de opdracht te bespreken, waarna u een prijsopgave van ons ontvangt. Bevalt deze u? Dan gaan we de bedrijfskleding voor u maken. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl en 06-33333837.