Bel direct!
Maak een afspraak

Werkjassen

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Werkjassen van Verbeek Workwear

Zoekt u goede werkjassen? Of u nu werkt in de bouw, logistieke, horeca, zorg of een andere branche, Verbeek Workwear heeft werkjassen die voldoen aan de unieke eisen van uw vakgebied. Onze werkjassen hebben een representatieve uitstraling. Daarnaast zijn het werkjassen met een optimaal draagcomfort. Wij hebben werkjassen voor zowel mannen als vrouwen. Deze zijn ook nog eens op maat te laten maken. Zo bieden we u de mogelijkheid om de werkjassen te laten bedrukken of borduren met uw logo of bedrijfsnaam. Lijkt u dit wat? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 dagen contact op.

Ons aanbod

Bij ons vindt u goed zittende werkjassen in vele kleuren van diverse topmerken. Hierbij kunt u denken aan Blaklader, Dassy, Tricorp, Santino en Havep. Al onze werkjassen zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Zo hebben onze werkjassen een optimaal draagcomfort. Hierdoor kunt u uw werkzaamheden zonder moeite uitvoeren. Daarnaast zijn onze werkjassen bestand tegen de zwaarste omstandigheden op de werkvloer. Ze gaan lang mee en beschermen u tegen mogelijke gevaren.

Behoefte aan maatwerk?

U wilt natuurlijk dat de werkjassen die u bestelt perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Daarvan bent u verzekerd als u werkjassen bestelt bij Verbeek Workwear. Wij leveren namelijk maatwerk. Wilt u werkjassen laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan? Dat kan bij ons! Onze opdrukken en borduursels zijn van de beste kwaliteit. Ook zijn ze geschikt voor intensief dagelijks gebruik.

Hierom bestelt u uw werkjassen bij ons!

Met de werkjassen van Verbeek Workwear bent u verzekerd van een optimaal draagcomfort. Wij leveren werkjassen aan grote en kleine ondernemingen. Zowel voor mannen als vrouwen. Hierbij bieden we u altijd maatwerk, zodat de werkjassen die u bestelt aan al uw eisen voldoen. Kies voor onze werkjassen en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Veiligheidskleding Verbeek Workwear
Verbeek Workwear Bedrijfskleding

Vraag een offerte aan bij Verbeek Workwear

Wilt u werkjassen bestellen bij Verbeek Workwear? Dit doet u door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan binnen 2 dagen contact op om uw aanvraag met u te bespreken. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte. Is deze naar wens? Dan gaan we voor u aan de slag om uw werkjassen te maken. Zijn er vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel naar 06-33333837 of mail ons via info@verbeekworkwear.nl.