Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Santino

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Representatieve bedrijfskleding van Santino

Zoekt u representatieve bedrijfskleding van Santino? Bij Verbeek Workwear vindt u een grote collectie, waarmee u eenvoudig de eenheid en uitstraling van uw team vergroot. We bieden altijd maatwerk en adviseren u graag bij het vinden van de juiste outfits. Omdat we ze ook kunnen bedrukken of borduren met uw logo of bedrijfsnaam, zijn wij dé one-stop-shop voor Santino bedrijfskleding. Vul vrijblijvend ons contactformulier in voor meer informatie!

Over Santino bedrijfskleding

Santino werkkleding is speciaal ontworpen voor hardwerkende mensen in uiteenlopende beroepsgroepen. Van bouwvakkers en pakketbezorgers tot de horeca en supermarktmedewerkers. Deze comfortabele kleding met een representatieve uitstraling past iedereen. Het assortiment is uitgebreid, met een specialisme in bovenkleding. Naast de gebruikelijke polo’s, sweaters, jassen en werkbroeken bieden ze ook corporate workwear, 2color kleding en high visibility kleding aan.

Werkkleding met logo

Met uniforme bedrijfskleding van Santino vergroot u de herkenbaarheid en het gevoel van eenheid binnen uw team. Vooral wanneer u de werkkleding ook laat voorzien van uw bedrijfsnaam en logo. Dat is geen enkel probleem met onze druk- en borduurservice. Wij bedrukken en borduren elk kledingstuk en ook kleine oplages zijn mogelijk! Net als de bedrijfskleding zijn onze opdrukken en borduursels van hoge kwaliteit. Deze gaan ook bij intensief gebruik en regelmatig wassen vele jaren mee.

Maatwerk voor elk personeelslid

Representatieve werkkleding moet als gegoten zitten. Dit vergroot niet alleen het draagcomfort, maar ook de uitstraling. Wij hebben Santino bedrijfskleding in verschillende maten en pasvormen en een speciale lijn voor vrouwen. Wij leveren altijd maatwerk en voorzien uw team van representatieve outfits met een optimaal draagcomfort!

Waarom naar Verbeek Workwear?

Bij ons vindt u een grote collectie Santino bedrijfskleding voor uw branche. Doordat we altijd maatwerk leveren voorzien we elk personeelslid van een kledingpakket met een perfecte fit! En omdat we de werkkleding ook van uw logo en bedrijfsnaam kunnen voorzien, vindt u bij ons alles onder één dak. Andere redenen om, voor Verbeek Workwear te kiezen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Meer weten over Santino Bedrijfskleding?

Alles weten over de mogelijkheden en kosten van Santino bedrijfskleding? Of hulp nodig bij het vinden van de juiste kleding? Laat het ons weten via het contactformulier. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om uw vragen te beantwoorden en ontvangt vrijblijvend een scherpe offerte. Bij een akkoord gaan we snel voor u aan de slag. Heeft u een andere vraag? Bellen of mailen kan via 06-33333837 en info@verbeekworkwear.nl