Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Dassy

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding Dassy – Representatieve werkkleding

Zoekt u bedrijfskleding van Dassy? Verbeek Workwear is trotse leverancier van dit topmerk. Deze werkkleding zorgt voor een representatieve uitstraling en voorziet uw personeel van bescherming en optimaal draagcomfort. Onze experts voorzien u graag van advies bij het selecteren van de juiste kledingstukken. Verder kunnen we de kleding bedrukken of borduren met uw bedrijfsnaam en -logo en bieden we altijd maatwerk. Meer weten over de opties? Neem dan zeker contact op en ontdek de mogelijkheden.

Over Dassy bedrijfskleding

Dassy is een Europees merk. Zij maken al meer dan 45 jaar bedrijfskleding en staan voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Het hele productieproces vindt plaats in eigen beheer – van het ontwerp tot de productie en distributie. Zo bedienen ze onder andere de logistiek, bouw en wegenbouw met als doel: het maken van veilige werkkleding met een optimaal draagcomfort. Zo helpen ze hardwerkende professionals beter te presteren. In onze Dassy collectie vindt u onder andere: werkbroeken, werkvesten, overalls, bretelbroeken, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen.

Werkkleding in uw huisstijl

Wanneer u Dassy bedrijfskleding bij ons bestelt, kan dit uiteraard in uw huisstijl. U heeft niet alleen de keuze uit vele kleuren, maar kunt de werkkleding ook borduren en bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam! Hiermee versterkt u het bedrijfsgevoel en zijn uw medewerkers goed herkenbaar. Zo vergroot u ook uw naamsbekendheid! Wij kunnen alle Dassy werkkleding uit onze collectie borduren en bedrukken en doen dit ook in kleine oplages. Bestel vandaag nog en profiteer van een snelle levering.

Maatwerk werkkleding voor elke medewerker

Dassy bedrijfskleding biedt uw medewerkers optimaal draagcomfort, veiligheid en een representatieve uitstraling. Wij zorgen ervoor dat iedereen de juiste maat en pasvorm krijgt aangemeten. En hebben werkkleding voor zowel heren als dames. Hiermee voorzien we al uw medewerkers van bedrijfskleding van topkwaliteit, die perfect zit. Kortom: goede werkkleding die ze met trots zullen dragen!

Waarom naar Verbeek Workwear?

Wanneer u op zoek bent naar bedrijfskleding van Dassy, dan kunt u bij ons terecht voor het totaalpakket. We hebben een grote collectie en kunnen alles leveren in uw bedrijfskleuren en bedrukken of borduren hem ook met uw logo. Andere pluspunten zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Informatie aanvragen bedrijfskleding Dassy

Bedrijfskleding van Dassy bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Binnen twee werkdagen nemen we contact op en ontvangt u een scherpe offerte van ons. Bij een akkoord gaan we voor u aan de slag. We zijn ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl en 06-33333837. Ook voor andere vragen.