PBM

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

PBM’s voor elk beroep

Op zoek naar PBM’s om uw werknemers veilig te houden? Deze zijn ontzettend belangrijk om uw medewerkers veilig hun functie te laten uitoefenen. Verbeek Workwear levert persoonlijke beschermingsmiddelen voor elk beroep en biedt u hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bovendien kunt u vertrouwen op persoonlijk advies. Houd uw medewerkers veilig en gezond, en neem contact met ons op. Dan helpen we u bij het vinden van de juiste artikelen.

Voorkom arbeidsongevallen op de werkvloer

Waar gewerkt wordt, gebeuren ongelukken. Gelukkig is (blijvend) letsel vaak te voorkomen door veilig te werken en gebruik te maken van de juiste PBM’s. Als werkgever bent u verplicht deze aan uw medewerkers te verstrekken. Werkschoenen, veiligheidsbrillen en gehoorbescherming om er maar eens een aantal te noemen. Maar ook helmen, laskappen en handschoenen. In onze collectie vindt u alles wat u nodig heeft om uw medewerkers uit te rusten met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Altijd de beste PBM’s

Veiligheid is een belangrijk thema op de werkvloer en de ontwikkeling van persoonlijke beschermingsmiddelen staat dan ook niet stil. In onze collectie vindt u altijd de beste PBM’s die beschikbaar zijn. En we volgen de ontwikkelingen op dit gebied op de voet. Controleer daarom regelmatig onze collectie of informeer bij onze medewerkers naar de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied.

Advies op maat

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En het werk dat uw medewerkers voor u uitvoeren, kan risico’s met zich meebrengen die u misschien niet voorzien had. Daarom voorzien wij u graag van een advies op maat, zodat u uw medewerkers zo optimaal mogelijk kunt beschermen. Welke risicovolle werkzaamheden voeren ze uit? En hoe ziet hun werkomgeving eruit? Wij voorzien u van een advies op maat en weten precies welke artikelen ze nodig hebben om veilig te kunnen werken.

Daarom PBM’s van Verbeek Workwear

Ook voor PBM’s gaat u naar Verbeek Workwear! Want naast passende werkkleding hebben we ook een gevarieerd assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen tot uw beschikking. Welk beroep u ook uitoefent: wij hebben de benodigde artikelen in huis. Redenen waarom al veel bedrijven voor ons kozen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Meer weten over PBM’s

Wilt u meer informatie over PBM’s? Of meteen een bestelling plaatsen? Laat het ons weten via het contactformulier. We reageren binnen twee werkdagen om uw vraag te bespreken. Hierna ontvangt u een prijsopgave van ons. Bij een akkoord komen de artikelen zo snel mogelijk uw kant op. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar telefoon en mail via 06-33333837 of info@verbeekworkwear.nl