Bel direct!
Maak een afspraak

Werkbroeken

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Werkbroeken van Verbeek Workwear

Bent u op zoek naar goede werkbroeken? Of u nu een vakman bent in de bouw, een technicus in de industrie of werkzaam bent in een andere sector, Verbeek Workwear heeft voor u hoogwaardige werkbroeken die aan de unieke eisen van uw vakgebied voldoen! Wij bieden u werkjassen met een optimaal draagcomfort. Daarbij hebben onze werkjassen een representatieve uitstraling. En ze zijn op maat te laten maken! Wilt u uw logo of bedrijfsnaam laten bedrukken of borduren op de werkbroeken? Bij ons is het mogelijk. Bent u benieuwd naar onze werkbroeken? Laat uw gegevens achter via het contactformulier, dan nemen wij binnen 2 dagen contact met u op.

Onze collectie werkbroeken

Wij hebben voor u goed zittende werkbroeken in vele kleuren van diverse topmerken, zoals Blaklader, Dassy, Tricorp, Santino en Havep. De werkbroeken in ons assortiment zijn allemaal van hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Dankzij het optimale draagcomfort van de werkbroeken, zitten de werkbroeken zelfs tijdens de langste werkdagen nog goed. Bovendien zijn ze bestand tegen zware omstandigheden, bieden ze u goede bescherming en gaan ze lang mee.

Kiest u voor maatwerk?

U wilt werkbroeken die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom bieden we u maatwerk. Zo kunt u ervoor kiezen om uw werkbroeken te laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Onze opdrukken en borduursels zijn altijd van de beste kwaliteit. Daarbij zijn ze geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Wij bieden u een diverse selectie werkbroeken die geschikt zijn voor elke branche en elk budget.

Wat bieden wij u?

Kies voor de werkbroeken van Verbeek Workwear en u bent verzekerd van werkbroeken met een optimaal draagcomfort. Zowel kleine als grote ondernemingen kunnen bij ons werkbroeken bestellen. Wij hebben werkbroeken voor mannen en vrouwen. Hierbij is altijd maatwerk mogelijk. We willen namelijk dat de werkbroeken die u bestelt aan al uw wensen voldoen. Verder bieden we u:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Bestel werkbroeken bij Verbeek Workwear

Wilt u werkbroeken bestellen bij Verbeek Workwear? Vul dan ons contactformulier in! Binnen 2 dagen zullen we contact met u opnemen en uw aanvraag met u bespreken. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte. Gaat u daarmee akkoord? Dan gaan we de werkbroeken voor u maken. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Bel naar 06-33333837 of mail ons via info@verbeekworkwear.nl.