Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding transport en logistiek

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding transport en logistiek – Groot assortiment

Op zoek naar bedrijfskleding voor de transport en logistiek? Voor werkkleding die niet alleen comfortabel, maar ook representatief gaat u naar Verbeek Workwear. Bij ons vindt u werkkleding van topmerken voor een betaalbare prijs. Advies nodig? Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste kleding. Ook kunnen we de kleding voorzien van uw logo en bedrijfsnaam voor meer herkenbaarheid. Neem gerust contact op voor het stellen van een vraag of het plaatsen van een order.

Mooie werkkleding die optimale bescherming biedt

Wie in de transport en logistiek werkt, heeft bedrijfskleding nodig die geschikt is voor zowel binnen als buiten. En die ze warm en droog houdt onder alle weersomstandigheden. Wij hebben complete kledingpakketten voor onder andere chauffeurs, magazijnmedewerkers en ander logistiek personeel. Werkbroeken, sweaters, polo’s, jassen, handschoenen en alles wat u verder nog nodig heeft. Maak een keuze uit bekende merken als: Blåkläder, Havep en Tricorp. Zo voorziet u uw medewerkers van een goede uitstraling en optimale bescherming!

Werkkleding in uw huisstijl

Bij ons bestelt u bedrijfskleding voor de transport en logistiek in uw eigen huisstijl. Kies uit vele kleuren en laat de kleding voorzien van uw logo en bedrijfsnaam. Deze kunnen we zowel voor u op de werkkleding drukken als borduren. Op alle soorten bedrijfskleding en in zowel grote als kleine oplages. Hiermee vergroot u uw naamsbekendheid en zijn uw medewerkers extra goed herkenbaar op uw bedrijf, bij de klant én op de weg.

Juiste maat voor elke medewerker

Goede werkkleding in de juiste maat vergroot de veiligheid van uw medewerkers en zorgt voor een representatieve uitstraling. Wij kunnen uw personeel van top tot teen kleden. Dankzij een grote range aan maten, voor zowel heren als dames, voorzien we iedereen van goed zittende werkkleding.

Waarom werkkleding van Verbeek Workwear?

Wij leveren bedrijfskleding voor de transport en logistiek die met trots gedragen wordt. Onze werkkleding beschikt over een optimaal draagcomfort en is leverbaar in uw bedrijfskleuren, compleet met logo en bedrijfsnaam! Hierin kunnen uw medewerkers veilig werken en uw bedrijf met verve vertegenwoordigen. Andere redenen om voor ons te kiezen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Werkschoenen Verbeek Workwear

Meer weten over bedrijfskleding transport en logistiek?

Wilt u bedrijfskleding bestellen voor uw bedrijf in de transport en logistiek? Gebruik dan het contactformulier. We nemen snel (binnen twee werkdagen) contact met u op om alles te bespreken. Na dit gesprek ontvangt u een scherp aanbod. Bij een akkoord gaan we met uw bedrijfskleding aan de slag. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar via telefoon en mail op 06-33333837 en info@verbeekworkwear.nl