Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding groenvoorziening

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding groenvoorziening – Functioneel en representatief

Bent u op zoek naar goede bedrijfskleding voor in de groenvoorziening? Functionele werkkleding met een hoog draagcomfort bestelt u bij Verbeek Workwear. Bij ons krijgt u de beste kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Wij leveren altijd maatwerk en kunnen bovendien uw logo en bedrijfsnaam op de kleding borduren of drukken. Advies nodig bij het uitzoeken van bedrijfskleding voor de groenvoorziening? Wij helpen u graag. Neem gerust contact op voor informatie.

Veilige werkkleding met goede uitstraling

Wie in de groenvoorziening werkt is fysiek bezig en veel buiten. Ook wordt er gebruik gemaakt van gereedschap en machines. Dat vraagt om goede bedrijfskleding die ze maximale bescherming biedt tegen de weersonstandigheden en die ook tegen een stootje kan. Wij hebben vele merken beschikbaar. Maak een keuze uit onze grote collectie en voorzie uw personeel van een goede uitstraling en optimale bescherming!

Werkkleding in uw eigen huisstijl

Wij leveren u bedrijfskleding voor de groenvoorziening in uw eigen huisstijl. Deze is namelijk in vele kleuren leverbaar. Bovendien kunt u bij ons elk kledingstuk laten bedrukken en borduren met uw bedrijfsnaam, logo en slogan. Hierbij maakt het niet uit of het een grote of een kleine bestelling is. Met werkkleding in uw huisstijl is uw medewerkers extra goed herkenbaar en vergroot u uw naamsbekendheid.

Juiste maat voor elk personeelslid

Wie in de groenvoorziening werkt is fysiek in de weer. De kleding moet daarom niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Dat vraagt om functionele bedrijfskleding waar ze gemakkelijk in kunnen bewegen. Onze merken zijn van de hoogste kwaliteit en speciaal voor hun functie ontworpen. De juiste maat en pasvorm is hierbij erg belangrijk. Daarom hebben we werkkleding voor zowel mannen als vrouwen. We kleden ze van top tot teen en leveren voor iedereen maatwerk.

Bestel werkkleding bij Verbeek Workwear

Wij voorzien de medewerkers van uw bedrijf in de groenvoorziening van eersteklas bedrijfskleding in uw huisstijl. Deze biedt ze optimaal draagcomfort en veiligheid, en vergroot ook de uitstraling! Veel bedrijven kozen al voor ons vanwege:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Informatie aanvragen bedrijfskleding groenvoorziening

Wilt u bedrijfskleding bestellen voor uw medewerkers in de groenvoorziening? Neem dan vandaag nog contact op vul ons webformulier in. Dan nemen we snel contact op (binnen twee werkdagen) om de opdracht te bespreken. U ontvangt hierna een scherp aanbod van ons. Keurt u deze goed? Dan gaan we voor u aan de slag. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl en 06-33333837