Bel direct!
Maak een afspraak

Kapperskleding

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Kapperskleding van Verbeek Workwear

Bent u op zoek naar stijlvolle, maar comfortabele kapperskleding? De kapperskleding van Verbeek Workwear heeft een optimaal draagcomfort! Verder heeft onze kapperskleding een representatieve uitstraling, is de kleding van hoogwaardige kwaliteit en voldoet de kleding aan de unieke eisen van uw vakgebied. We hebben een ruim assortiment aan kapperskleding voor u. Daarbij kunt u ervoor kiezen om uw logo of bedrijfsnaam op de kleding te laten bedrukken of borduren, zodat de kleding perfect aansluit bij uw kapsalon. Als kapper verdient u de mooiste kapperskleding. En die vindt u bij Verbeek Workwear.

Redenen om professionele kapperskleding te bestellen

Goede kapperskleding doet iets extra’s voor uw kapsalon. Zo vergroot het de uniformiteit binnen uw kapsalon en zorgt het voor een representatieve uitstraling. Met de kapperskleding van Verbeek Workwear, geniet u ook nog eens van een optimaal draagcomfort. Wist u dat uw medewerkers zich lekkerder voelen in kleding die mooi is en lekker zit? En dat ze dit zullen uitstralen naar uw klanten? Kies daarom voor de goed zittende kapperskleding van Verbeek Workwear. In onze collectie vindt u kapperskleding in vele kleuren van diverse topmerken, zoals Blaklader, Dassy, Tricorp, Santino en Havep. Al onze kapperskleding is van hoge kwaliteit en te verkrijgen voor een betaalbare prijs.

Wij leveren maatwerk

Als u uw eigen kapsalon heeft, zijn uw werknemers het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is goed zittende kapperskleding met een representatieve uitstraling voor uw medewerkers erg belangrijk. Bij ons kunt u kapperskleding op maat laten maken. Verschillende maten, modellen en pasvormen zijn mogelijk. Ook kunt u uw logo, bedrijfsnaam of slogan op de kleding laten bedrukken of borduren. Onze opdrukken en borduursels zijn van de beste kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik.

Hierom kiest u voor de kapperskleding van Verbeek Workwear

Zowel grote als kleine kapsalons kunnen bij ons terecht voor kapperskleding. Wij hebben kleding voor mannen en vrouwen. En doordat wij de kapperskleding op maat voor u maken, weet u zeker dat de kapperskleding perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Bestel uw kapperskleding bij Verbeek Workwear en profiteer van:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Horeca en evenementenkleding Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Neem direct contact op

Wilt u kapperskleding bestellen bij Verbeek Workwear? Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 2 dagen contact op om uw aanvraag te bespreken. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan we uw kapperskleding maken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel dan naar 06-33333837 of mail ons via info@verbeekworkwear.nl.