Bel direct!
Maak een afspraak

Veiligheidskleding

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Veiligheidskleding van Verbeek Workwear

Bent u op zoek naar goede veiligheidskleding? Met de veiligheidskleding van Verbeek Workwear houdt u uw werknemers veilig! Wij leveren veiligheidskleding voor elk beroep. Uiteraard kan de kleding wel tegen een stootje en is de kleding van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij heeft onze veiligheidskleding een representatieve uitstraling en een optimaal draagcomfort. Want ook dat is belangrijk op de werkvloer. Wij kunnen de veiligheidskleding ook voor u bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Waarom is goede veiligheidskleding zo belangrijk?

Waar gewerkt wordt, kunnen ongelukken gebeuren. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Daarom is goede veiligheidskleding enorm belangrijk. Als werkgever bent u dan ook verplicht om uw werknemers te voorzien van de juiste veiligheidskleding. Voorkomen is immers nog altijd beter dan genezen. Houd uw werknemers veilig en gezond en investeer in goede veiligheidskleding. Naast veiligheidskleding, kunt u bij ons ook veiligheidsschoenen, otoplastieken, veiligheidsbrillen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen bestellen.

De beste veiligheidskleding

Omdat veiligheid een belangrijk thema op de werkvloer is, heeft Verbeek Workwear de beste veiligheidskleding voor u. Onze veiligheidskleding heeft een professionele uitstraling, is van hoogwaardige kwaliteit en biedt een optimaal draagcomfort. Of u nu werkzaam bent in de bouw, de industrie, de logistiek of een andere sector waar strenge veiligheidsvoorschriften gelden, wij hebben de perfecte veiligheidskleding om uw werknemers te beschermen.

Daarom Verbeek Workwear

Ook voor veiligheidskleding gaat u naar Verbeek Workwear. Wij bieden u een uitgebreide collectie veiligheidskleding. Van t-shirts tot polo’s en van werkbroeken tot kostuums. Uiteraard voor zowel mannen als vrouwen. En doordat wij maatwerk leveren, bent u ervan verzekerd dat de veiligheidskleding die u bij ons bestelt perfect aansluit op uw behoeften. Welk beroep u ook uitoefent, door veiligheidskleding bij Verbeek Workwear te bestellen profiteert u altijd van:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear Bedrijfskleding

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter

Wilt u veiligheidskleding bestellen bij Verbeek Workwear? Vul direct ons contactformulier in. We reageren binnen 2 dagen om uw aanvraag te bespreken. Hierna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Bij een akkoord, gaan we de veiligheidskleding voor u maken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? We zijn ook bereikbaar via telefoon en mail via 06-33333837 of info@verbeekworkwear.nl.