Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding retail

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Representatieve bedrijfskleding voor de retail

Op zoek naar stijlvolle retail bedrijfskleding voor uw medewerkers? Bij Verbeek Workwear vindt u comfortabele werkkleding met een representatieve uitstraling. Wij hebben een grote collectie met topmerken en bieden hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien kunt u altijd rekenen op persoonlijk advies en maatwerk. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de kleding te laten borduren of bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam. Meer weten over alle opties? Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact op.

Hét visitekaartje van uw winkel

Werken in de retail vraagt om bedrijfskleding die niet alleen comfortabel is en over de juiste uitstraling beschikt, maar ook voldoende bescherming biedt tijdens het werken. In onze collectie vindt u allerlei soorten werkkleding van blouses tot polo’s. Wanneer er ook met voedsel of machines wordt gewerkt, voorzien we u graag van een bijpassende schort. Onze kleding is van gerenommeerde topmerken als Santino en zorgt ervoor dat uw medewerkers stralend voor de dag komen. Natuurlijk staan we u bij het vinden van het de beste bedrijfskleding voor retail.

Smaakvolle werkkleding in uw huisstijl

Bedrijfskleding voor de retail bestelt u natuurlijk in uw huisstijl. Bij ons heeft u de keuze uit vele kleuren. En we kunnen de kleding bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam en slogan! Zo bouwt u aan uw naambekendheid en uw medewerkers zijn goed herkenbaar wanneer uw klanten de winkel binnenstappen. Bij ons kunt u elk kledingstuk laten bedrukken of borduren. En ook een kleine oplage bedrijfskleding is geen probleem voor ons. Wij borduren en bedrukken alle werkkleding.

Kleding op maat voor elke medewerker

Uw retail werknemers zijn het visitekaartje van uw winkel. Het is dus van het grootste belang dat hun bedrijfskleding de juiste maat heeft. Niet alleen zit dat veel comfortabeler: het ziet er ook veel mooier uit! Bij ons bestelt u kledingpakketten voor al uw medewerkers in de juiste maat en pasvorm. Wij leveren maatwerk werkkleding voor de heren, maar ook voor dames. Zo voorzien we al uw personeel van goed zittende bedrijfskleding, die ze met trots zullen dragen.

Bestel retail werkkleding bij Verbeek Workwear

Ons bedrijf levert de bedrijfskleding die u nodig heeft om uw retail medewerkers te laten stralen. Representatieve kleding met een optimaal draagcomfort, waarin ze uw winkel met verve mee kunnen vertegenwoordigen. Ook bieden wij u:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Bedrijfskleding retail nodig? Neem contact op.

Heeft u retail bedrijfskleding nodig voor uw medewerkers? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier. Binnen twee werkdagen hoort u van ons om de opdracht door te spreken en ontvangt u een prijsopgave. Zet u de order door? Dan kunt u vertrouwen op een snelle levering. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar via telefoon en mail via 06-33333837 en info@verbeekworkwear.nl