Bel direct!
Maak een afspraak

Brandvertragende kleding

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Brandvertragende kleding van Verbeek Workwear

Bent u op zoek naar brandvertragende kleding? Voor brandvertragende kleding gaat u naar Verbeek Workwear! Onze brandvertragende kleding is ontworpen om u te beschermen tegen vlammen en hitte in veeleisende werkomgeving. Denk aan de bouw, de industrie en andere omgevingen waar het risico op brand aanwezig is. De brandvertragende kleding van Verbeek Workwear biedt u de bescherming die u nodig heeft. De kleding is gemaakt van speciale brandwerende materialen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarnaast biedt de kleding een optimaal draagcomfort. Want ook dat is belangrijk op de werkvloer. Wij leveren maatwerk. Hierdoor is het ook mogelijk om brandvertragende kleding te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 dagen contact op!

Houd het veilig op de werkvloer

Waar gewerkt wordt, kunnen ongelukken gebeuren. Zeker als u werkzaam bent in een sector waar het risico op brand aanwezig is. Aangezien een ongeluk in een klein hoekje zit, is in dergelijke sectoren het dragen van brandvertragende kleding essentieel. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Houd uw werknemers veilig en gezond en investeer in goede brandvertragende kleding. Onze brandvertragende kleding beschermt uw werknemers, zonder afbreuk te doen aan comfort.

Ontdek de brandvertragende kleding van Verbeek Workwear

Bij Verbeek Workwear bestelt u brandvertragende kleding met een optimaal draagcomfort. Uw werkkleding moet u niet alleen de juiste bescherming bieden, het moet ook lekker zitten. In onze kleding kunt u comfortabel werken, zelfs in veeleisende omstandigheden. Daarbij is de kleding van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de kleding u langdurige bescherming biedt. Bij ons vindt u brandvertragende kleding die voldoet aan de strenge veiligheidsvoorschriften van uw vakgebied.

Onze voordelen voor u

Ook voor brandvertragende kleding bent u bij Verbeek Workwear aan het juiste adres. Wij hebben brandvertragende kleding voor zowel mannen als vrouwen. De kleding sluit perfect aan op uw behoeften, want wij zorgen voor maatwerk. Zo kunt u er ook voor kiezen om uw logo, bedrijfsnaam of slogan op de kleding te laten bedrukken of borduren. Verbeek Workwear biedt u altijd:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear Bedrijfskleding
Verbeek Workwear Bedrijfskleding

Direct contact opnemen

Wilt u brandvertragende kleding bestellen bij Verbeek Workwear? Dit doet u door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 2 dagen contact op om uw aanvraag te bespreken. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte. Is alles naar wens? Dan gaan we voor u aan de slag. Wilt u meer informatie over onze brandvertragende kleding? Of heeft u vragen? U kunt ook bellen naar 06-33333837 of mailen naar info@verbeekworkwear.nl.