Bel direct!
Maak een afspraak

Werkshirts en polo’s

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Werkshirts en polo’s van Verbeek Workwear

Bent u op zoek naar werkshirts en polo’s? Bij Verbeek Workwear vindt u hoogwaardige werkshirts en polo’s met een representatieve uitstraling en een optimaal draagcomfort! Of u nu werkt in een formele kantooromgeving, in de horeca, in de zorgsector of buiten in de bouw, wij hebben werkshirts en polo’s die aan de unieke eisen van uw vakgebied voldoen. Daarbij bieden we u de mogelijkheid om de werkshirts en polo’s te laten bedrukken of borduren met uw logo of bedrijfsnaam. Lijkt u dit wat? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 dagen contact op.

Hoogwaardige werkshirts en polo’s met een optimaal draagcomfort

Wilt u er professioneel uitzien op uw werk? Wij hebben voor u een uitgebreide collectie werkshirts en polo’s in vele kleuren van diverse topmerken. Denk aan Blaklader, Dassy, Tricorp, Santino en Havep. De werkshirts en polo’s uit onze collectie zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Ze hebben een representatieve uitstraling met een optimaal draagcomfort. Daarbij zijn ze geschikt voor intensief gebruik en blijven ze lang mooi, zelfs na vele wasbeurten.

Laat werkshirts en polo’s bedrukken of burduren

Wij hebben werkshirts en polo’s die geschikt zijn voor elke branche en elk budget. Door werkshirts en polo’s bij ons te bestellen, weet u zeker dat uw nieuwe werkshirts en polo’s perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Wij bieden u namelijk maatwerk. Zo kunt u uw werkshirts en polo’s door ons laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Dit verhoogt de uniformiteit en zorgt voor een professionele uitstraling. Onze opdrukken en borduursels zijn van de beste kwaliteit. Daarbij zijn ze, net als onze werkshirts en polo’s, geschikt voor intensief dagelijks gebruik.

Kies voor Verbeek Workwear!

Doordat wij maatwerk bieden, bent u ervan verzekerd dat de werkshirts en polo’s die u bij ons bestelt aan al uw eisen voldoen. Of u nu op zoek bent naar werkshirts en polo’s voor mannen, voor vrouwen of voor allebei, bij ons kunt u terecht. Wij leveren aan grote en kleine ondernemingen. Door bij ons werkshirts en polo’s te bestellen, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear Fastenerpoint
Verbeek Workwear

Vraag direct bij ons een offerte aan

Wilt u werkshirts en polo’s bestellen bij Verbeek Workwear? Dat kan door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 2 dagen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Gaat u akkoord? Dan gaan we de werkshirts en polo’s voor u maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u vragen? Bel dan naar 06-33333837 of mail ons via info@verbeekworkwear.nl.