Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Blåkläder

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding Blåkläder – Gemaakt om te beschermen

Wilt u bedrijfskleding van Blåkläder bestellen? Dit kwaliteitsmerk van zware werkkleding biedt u uw medewerkers optimaal comfort en bescherming tijdens het werken. Verbeek Workwear beschikt over een grote collectie Blåkläder werkkleding, waarmee uw mensen representatief en verzorgd voor de dag komen. We voorzien u graag van advies bij het vinden van de juiste kledingstukken. Verder bieden we ook de service om de kleding voor u te bedrukken of borduren met uw bedrijfsnaam en logo. Meer weten? Neem gerust contact op!

Over Blåkläder bedrijfskleding

Blåkläder is een Zweeds merk dat al sinds 1959 bedrijfskleding produceert en verkoopt. Hun werkkleding beschermt vakmensen onder de zwaarste omstandigheden. Inmiddels zijn ze één van Europa’s grootste fabrikanten op het gebied van zware werkkleding. Ze hebben een passie voor kwaliteit en verbeteren hun werkkleding continu om hun klanten altijd de beste kwaliteit te kunnen leveren. Hun doel: duurzame bedrijfskleding ontwikkelen en maken, zodat vakmensen onder alle weer- en werkomstandigheden comfortabel en veilig kunnen werken!

Werkkleding met logo

Onze Blåkläder bedrijfskleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren. En u kunt ze verder laten personaliseren door uw logo of bedrijfsnaam erop te laten drukken of borduren. De voordelen: u versterkt het teamgevoel, uw medewerkers goed herkenbaar én u vergroot uw naamsbekendheid! Wij kunnen alle Blåkläder werkkleding uit onze collectie van bedrukking en borduursel voorzien, ook in kleine oplages. Hiermee beschikt u over representatieve bedrijfskleding die met trots gedragen wordt.

Maatwerk werkkleding voor elke medewerker

Met Blåkläder bedrijfskleding straalt uw team meer eenheid en professionaliteit uit. Bij Verbeek Workwear leveren we maatwerk voor al uw medewerkers. Dus zowel voor mannen als vrouwen. De juiste maat en pasvorm zorgen ervoor dat het draagcomfort optimaal en het ziet er beter uit. Met werkkleding die als gegoten zit komt uw team beter voor de dag en kan er veilig worden gewerkt.

Waarom kiezen voor Verbeek Workwear?

Wie op zoek is naar bedrijfskleding van Blåkläder kan bij ons terecht voor het totaalpakket. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw team van top tot teen te kleden. En we kunnen de werkkleding ook borduren en bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam. Andere pluspunten zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Informatie aanvragen bedrijfskleding Blåkläder

Wilt u Blåkläder bedrijfskleding bij ons bestellen? Vul dan het contactformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact op om uw order te bespreken. U ontvangt een scherpe offerte. En bij een akkoord kunt u erop rekenen dat uw bestelling snel wordt geleverd. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar per telefoon en mail via 06-33333837 en info@verbeekworkwear.nl