Bel direct!
Maak een afspraak

Over ons

Over ons

Verbeek Workwear is van oorsprong ontstaan vanuit een reclame bedrijf (Verbeek Reclame). Na 5 jaar in dienst te zijn geweest bij Verbeek Reclame, kreeg ik de kans om het deel Workwear over te nemen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen!

Tot op de dag van vandaag zijn we een zelfstandig, groeiend en jong bedrijf. Dagelijks houden we ons bezig met het verzorgen van bedrijfskleding, relatiegeschenken en andere promoartikelen voor bedrijven, sportclubs en organisaties. 

We worden enthousiast om met elkaar in onze showroom samen aan tafel te gaan. En een set bedrijfskleding samen te stellen. Kleuren, materialen, kenmerkende details: alles is mogelijk. Zo wordt uw bedrijfskleding een écht uniek visitekaartje voor uw bedrijf.

Of we nu alleen uw kleding bedrukken/borduren, of deze volledig voor u ontwerpen: u kunt vertrouwen op snelle service, creativiteit en vakmanschap. 

Zowel ZZP’ers, Mkb’ers als grote bedrijven kunnen wij van A tot Z ontzorgen doormiddel van ons KMS systeem en goede service. 

Verbeek Workwear staat voor: snelle service, korte lijnen, innovatie en creativiteit. Wij maken het verschil in ons face tot face contact. 

Verbeek Workwear

Elise Verbeek

Administratie

administratie@verbeekworkwear.nl

Meer informatie over bedrijfskleding?

Wilt u snel beschikken over onze producten? Vul dan ons webformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om uw aanvraag te bespreken en ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Gaat u akkoord? Dan gaan we de bedrijfskleding voor u maken. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar telefoon en mail via 06-33333837 en info@verbeekworkwear.nl