Bel direct!
Maak een afspraak

Slagerskleding

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Slagerskleding van Verbeek Workwear

Bent u op zoek naar goede slagerskleding? Bij Verbeek Workwear vindt u hoogwaardige slagerskleding die voldoet aan de unieke eisen van uw vakgebied. Wij leveren slagerskleding met een optimaal draagcomfort en een representatieve uitstraling. Of u nu polo’s of t-shirts wilt. Daarbij bieden we u maatwerk. Wilt u uw slagerskleding laten bedrukken of borduren met uw logo of bedrijfsnaam? Dan is dat geen enkel probleem bij Verbeek Workwear! Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 dagen contact met u op.

De voordelen van professionele slagerskleding

Goede slagerskleding doet iets extra’s voor uw slagerij. Naast dat het zorgt voor een representatieve uitstraling, vergroot het ook de uniformiteit. Daarnaast voelen uw medewerkers zich lekkerder in mooie kleding met optimaal draagcomfort. En dat stralen ze uit. Door te kiezen voor slagerskleding van Verbeek Workwear, bent u verzekerd van slagerskleding van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij hebben voor uw slagerij goed zittende slagerskleding in vele kleuren van diverse topmerken, zoals Blaklader, Dassy, Tricorp, Santino en Havep.

Maatwerk

Omdat uw werknemers het visitekaartje van uw slagerij zijn, is goed zittende slagerskleding met een representatieve uitstraling voor uw werknemers enorm belangrijk. Daarom leveren wij maatwerk. Wanneer u slagerskleding bij ons bestelt, kunt u die laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Onze opdrukken en borduursels zijn van de beste kwaliteit en geschikt voor intensief dagelijks gebruik.

Waarom slagerskleding van Verbeek Workwear?

Met de slagerskleding van Verbeek Workwear genieten uw medewerkers van een optimaal draagcomfort. Of u nu op zoek bent naar slagerskleding voor vrouwen of voor heren, bij ons kunt u terecht. Wij leveren slagerskleding aan zowel grote als kleine slagerijen. Hierbij bieden we maatwerk om u te helpen bij het vinden van slagerskleding die perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Kies voor de slagerskleding van Verbeek Workwear en profiteer van:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Horecakleding Verbeek Workwear
Horeca en evenementenkleding Verbeek Workwear

Vraag een offerte aan!

Wilt u slagerskleding bestellen bij Verbeek Workwear? Vul ons contactformulier in, dan nemen we binnen 2 dagen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. U ontvangt dan direct een vrijblijvende offerte van ons. Gaat u akkoord? Dan gaan we de slagerskleding voor u maken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel naar 06-33333837 of mail ons via info@verbeekworkwear.nl.