Bel direct!
Maak een afspraak

Otoplastieken

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Otoplastieken van Verbeek Workwear

Zoekt u goede otoplastieken? Bij Verbeek Workwear kunt u terecht voor op maat gemaakte gehoorbescherming om u tegen gehoorschade te beschermen. Of u nu werkzaam bent in een lawaaiige fabriek, een omgeving met veel harde geluiden of om andere redenen gehoorbescherming nodig heeft, onze otoplastieken bieden u de bescherming die u nodig heeft. Ze passen perfect bij de vorm van uw oren, waardoor ze u niet alleen maximaal beschermen tegen schadelijk geluid, maar ook comfortabel zitten. Zelfs bij langdurig gebruik bieden de otoplastieken een optimaal draagcomfort. Benieuwd? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 dagen contact met u op!

Het nut van otoplastieken

Gehoorschade is in Nederland beroepsziekte nummer 1. Elk jaar lopen tussen de 2.000 en 3.000 mensen tijdens hun werk gehoorschade op. Dit is zeer ernstig, want gehoorschade is onomkeerbaar. Bescherm uzelf en uw medewerkers tegen gehoorschade door middel van aangemeten gehoorbescherming, ofwel otoplastieken. Zo houdt u uzelf en uw medewerkers gezond!

Maatwerk

Voor op maat gemaakte gehoorbescherming, gaat u naar Verbeek Workwear. Wij zorgen voor otoplastieken die passen bij de werkzaamheden die u doet. Daarbij is het van belang dat de otoplastieken perfect in uw oor passen, zodat ze de gehoorgang compleet afsluiten en u op de juiste manier beschermen. Ook daarvan bent u verzekerd als u otoplastieken bestelt bij Verbeek Workwear. Onze otoplastieken bieden effectieve gehoorbescherming in lawaaiige omgevingen.

De voordelen van otoplastieken bestellen bij Verbeek Workwear

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor otoplastieken. Doordat wij maatwerk leveren, kunt u bij ons altijd rekenen op otoplastieken die aansluiten op uw specifieke behoeften. Onze otoplastieken zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder industrieel gebruik, maar ook op de bouw en in andere werkomgevingen waar u regelmatig blootgesteld wordt aan harde geluiden. Bescherm uw gehoor met de otoplastieken van Verbeek Workwear. De voordelen die wij u bieden, zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Veiligheidskleding Verbeek Workwear
Otoplastieken Verbeek Workwear

Neem direct contact met ons op

Wilt u otoplastieken bestellen bij Verbeek Workwear? Dit doet u eenvoudig en snel door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 2 dagen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Hierna ontvangt u van ons een offerte. Gaat u hiermee akkoord? Dan komen de otoplastieken zo snel mogelijk uw kant op. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie? Bel naar 06-33333837 of stuur ons een mail via info@verbeekworkwear.nl