Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Havep

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding Havep met logo

Op zoek naar bedrijfskleding van Havep? Dit kwaliteitsmerk biedt u uw medewerkers beschermende werkkleding met optimaal comfort. Bij Verbeek Workwear hebben we een grote collectie Havep werkkleding, om uw mensen representatief en verzorgd mee te kleden. We leveren maatwerk voor elke medewerker en voorzien u graag van advies bij het selecteren van de geschikte kleding. Ook bieden we ook de mogelijkheid om uw bedrijfskleding met uw bedrijfsnaam en logo te bedrukken of borduren. Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!

Over Havep bedrijfskleding

Stel je eens voor… dat het lukt! Dat is de mindset bij Havep. Met hun werkkleding helpen ze vakmensen over de hele wereld hun klus veilig te klaren. Ook na ruim 155 jaar vindt het bedrijf zichzelf nog elke dag opnieuw uit, om het onmogelijke mogelijk te maken. Ze ontwerpen en maken werkkleding die beschermt met een optimaal draagcomfort om de wereld veiliger te maken, maar ook eerlijker en duurzamer. Want ook hun eigen productieproces wordt continue verbeterd om klimaatverandering en ongelijkheid terug te dringen. Werkkleding om met trots te dragen dus.

Werkkleding met logo

Onze Havep bedrijfskleding bestaat uit werkkleding om comfortabel in te werken en veiligheidskleding die uw medewerkers ook onder de zwaarste omstandigheden veilig houdt. De collectie is groot, gevarieerd en in diverse kleuren verkrijgbaar. We bieden we de mogelijkheid om de kleding te laten borduren of bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Ook kleine oplages zijn mogelijk. Zo zijn uw medewerkers beter herkenbaar én u vergroot uw naamsbekendheid!

Maatwerk werkkleding voor elke medewerker

Met goed zittende bedrijfskleding van Havep, straalt uw bedrijf meer eenheid en professionaliteit uit. Daarom is het bij Verbeek Workwear niet one-size-fits-all, maar leveren we maatwerk voor elk personeelslid. We hebben dan ook zowel mannen als vrouwen werkkleding. Kleding met de juiste maat en pasvorm zit als gegoten en vergroot de representatieve uitstraling van uw team.

Waarom kiezen voor Verbeek Workwear?

Op het gebied van Havep bedrijfskleding kunt u bij ons terecht voor het totaalpakket. Goed zittende werkkleding van hoge kwaliteit voor mannen vrouwen. Die we ook nog kunnen borduren of bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam. Andere fijne voordelen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Informatie aanvragen bedrijfskleding Havep

Voor meer informatie of het bestellen van Havep bedrijfskleding vult u ons contactformulier in. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op om uw order door te nemen. We doen u een scherp aanbod en bij een akkoord kunt u vertrouwen op een snelle levering. Voor andere vragen zijn we ook bereikbaar per telefoon en mail via 06-33333837 en info@verbeekworkwear.nl