Bel direct!
Maak een afspraak

Dienstverlening

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding voor de dienstverlening

Zoekt u bedrijfskleding die geschikt is voor de dienstverlening? Of u nu in een kapsalon werkt, in een zorginstelling of in een tandartspraktijk, bij Verbeek Workwear kunt u terecht! Bij ons vindt u hoogwaardige bedrijfskleding die voldoet aan de unieke eisen van uw vakgebied. Wij leveren bedrijfskleding aan de dienstverlenende sector met een representatieve uitstraling en optimaal draagcomfort. Deze kunt u ook nog eens laten bedrukken of borduren met uw logo of bedrijfsnaam. Wij hebben polo’s, t-shirts en meer voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze bedrijfskleding voor de dienstverlening? Laat uw gegevens achter, dan nemen we binnen 2 dagen contact met u op.

Voordelen bedrijfskleding

Goede bedrijfskleding doet iets extra’s. Het zorgt voor een representatieve uitstraling en vergroot de uniformiteit. En door te kiezen voor de bedrijfskleding van Verbeek Workwear, geniet u ook nog eens van een optimaal draagcomfort. Uw medewerkers zullen zich lekkerder voelen in bedrijfskleding die lekker zit. En dat zullen ze uitstralen naar uw klanten. Bij ons kunt u terecht voor goed zittende bedrijfskleding in vele kleuren van diverse topmerken. Denk aan Blaklader, Dassy, Tricorp, Santino en Havep. Alle bedrijfskleding die wij voor de dienstverlening maken, is van hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

Op maat gemaakte bedrijfskleding voor de dienstverlening

Het is enorm belangrijk voor de dienstverlening om goed zittende bedrijfskleding met een representatieve uitstraling aan te schaffen. Uw werknemers zijn namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Of u nu een kapsalon runt, een tandartspraktijk heeft of werkzaam bent in een zorginstelling. Daarom kunt u bij ons bedrijfskleding op maat laten maken. U kunt de bedrijfskleding laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Onze opdrukken en borduursels zijn altijd van de beste kwaliteit. Ook zijn ze geschikt voor intensief dagelijks gebruik, waardoor ze perfect zijn voor de dienstverlenende sector.

Hierom kiest u voor Verbeek Workwear

Of u nu op zoek bent naar bedrijfskleding voor vrouwen of mannen in de dienstverlening, bij Verbeek Workwear kunt u terecht. Wij leveren bedrijfskleding aan zowel kleine als grote ondernemingen binnen de dienstverlenende sector. Doordat wij de bedrijfskleding op maat maken, kunnen we u helpen aan bedrijfskleding die perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Daarbij bieden we u:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear Bedrijfskleding

Neem contact op

Werkt u in de dienstverlening? En wilt u bedrijfskleding bestellen bij Verbeek Workwear? Vul ons contactformulier in. Wij nemen dan binnen 2 dagen contact op om uw aanvraag met u te bespreken. U ontvangt hierna een vrijblijvende offerte van ons. Als u daar akkoord mee gaat, gaan we uw bedrijfskleding maken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of heeft u vragen? Bel naar 06-33333837 of mail ons via info@verbeekworkwear.nl.