Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding met logo

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

De professionele uitstraling van bedrijfskleding met logo

Wilt u bedrijfskleding met logo laten maken? Bij Verbeek Workwear kunt u bedrijfskleding laten bedrukken of borduren. Niet alleen met uw logo, maar ook met uw bedrijfsnaam of slogan. Onze opdrukken en borduursels zijn van de beste kwaliteit en geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Door bij ons bedrijfskleding met logo te bestellen, bent u verzekerd van hoogwaardige bedrijfskleding met een representatieve uitstraling. Daarbij biedt onze bedrijfskleding een optimaal draagcomfort. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor bedrijfskleding met logo? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op!

Waarom bedrijfskleding met logo?

Om kleding in uw administratie af te kunnen schrijven als werkkleding, moet elk kledingstuk voorzien zijn van één of meerdere logo’s met een totale afmeting van minimaal 70 cm2 volgens de regels van de Belastingdienst. Daarom kiezen veel bedrijven voor bedrijfskleding met logo. Daarbij heeft bedrijfskleding met logo een representatieve en professionele uitstraling. Ook vergroot het de uniformiteit en de herkenbaarheid van uw merk. Bij Verbeek Workwear kunt u bedrijfskleding met uw logo laten bedrukken of borduren. Wij bieden u bedrijfskleding van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

De bedrijfskleding van Verbeek Workwear

Bij ons vindt u goed zittende bedrijfskleding in vele kleuren van diverse topmerken. Denk aan Blaklader, Dassy, Tricorp, Santino en Havep. Wij hebben t-shirts, polo’s, jassen, broeken, truien, vesten en meer. Al onze bedrijfskleding is met logo te bedrukken of te borduren. Wij leveren namelijk maatwerk. Door bij ons bedrijfskleding te bestellen, weet u zeker dat de bedrijfskleding perfect aansluit op uw specifieke behoeften.

Onze voordelen

Bij Verbeek Workwear begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en een eigen identiteit heeft. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om bedrijfskleding met logo te laten bedrukken of borduren. Wij leveren bedrijfskleding met een optimaal draagcomfort aan vele sectoren, waaronder retail, horeca en toerisme, bouw en installatie, transport en logistiek, groenvoorziening, sport en evenementen. Alle kledingstukken die wij maken, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de unieke eisen van uw vakgebied. Verder bieden we u de volgende voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Offerte aanvragen

Wilt u bedrijfskleding met logo bestellen bij Verbeek Workwear? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 dagen contact op om uw aanvraag te bespreken. Hierna ontvangt u een offerte. Is deze naar wens? Dan gaan we de bedrijfskleding met logo voor u maken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Bel naar 06-33333837 of mail ons via info@verbeekworkwear.nl.