Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding bouw en installatie

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding bouw en installatie – Met logo & bedrijfsnaam

Op zoek naar bedrijfskleding voor de bouw en installatie? Voor veilige, representatieve werkkleding met een hoog draagcomfort gaat u naar Verbeek Workwear. Ons bedrijf levert u kleding van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. We hebben alles wat u nodig heeft in onze ruime collectie. We voorzien u van persoonlijk advies en kunnen uw werkkleding voor de bouw en installatie ook bedrukken of borduren met uw logo en bedrijfsnaam. Uw wensen bespreken of meteen een order plaatsen? Neem gerust contact op.

Veilig werken onder zware omstandigheden

In de bouw en installatie wordt gewerkt onder zware omstandigheden. Stevige bedrijfskleding die uw medewerkers voldoende veiligheid biedt is daarom noodzakelijk. Of u nu werkkleding zoekt voor een schilder, bouwvakker, timmerman, stukadoor, elektricien of wegenbouwer: wij hebben de kleding die u zoekt! Wij bieden kleding aan van bekende merken als: Havep, Tricorp, Dassy, Blåkläder en Santino. En natuurlijk kunt u altijd rekenen op persoonlijk advies!

Werkkleding in uw huisstijl

Wanneer u bedrijfskleding voor de bouw en installatie bij ons bestelt, doet u dat natuurlijk in uw huisstijl. Wij bieden de keuze uit vele kleuren en kunnen de kleding borduren en bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam! Hiermee vergroot u uw naambekendheid en zijn uw medewerkers goed herkenbaar wanneer ze bij de klant arriveren. Het maakt hierbij niet uit welk kledingstuk dit is en of het een grote of een kleine serie betreft. Wij bedrukken en borduren alle werkkleding.

Maatwerk kledingpakket voor elke medewerker

Uw werknemers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Goed zittende bedrijfskleding vergroot de representatieve uitstraling van uw medewerkers. Wij leveren complete kledingpakketten voor de bouw en installatie. En hebben behalve voor heren, ook werkkleding voor dames. Wij zorgen dat ze allemaal de juiste maat en pasvorm krijgen. Zo voorzien we uw medewerkers van kwalitatief goede bedrijfskleding die perfect zit, die ze met trots zullen dragen.

Natuurlijk naar Verbeek Workwear

Verbeek Workwear helpt u aan bedrijfskleding voor de bouw en installatie. Met onder andere broeken, jassen, t-shirts, polo’s van de beste merken vindt u altijd wat u zoekt. Andere fijne voordelen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Bedrijfskleding bouw en installatie bestellen

Wilt u bedrijfskleding voor de sector bouw en installatie bestellen? Neem dan vandaag nog contact ons op via het contactformulier. Binnen twee werkdagen hoort u van ons om uw aanvraag door te spreken en voorzien we u van een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord? Dan zorgen we ervoor dat uw bedrijfskleding snel geleverd wordt. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl en 06-33333837