Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Tricorp

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding Tricorp met logo bestellen

Wilt u bedrijfskleding van Tricorp bestellen? Om uw medewerkers van optimaal comfort en bescherming te voorzien tijdens het werken? Verbeek Workwear heeft een grote collectie Tricorp werkkleding. In deze representatieve outfits, kunnen uw mensen met trots uw bedrijf vertegenwoordigen. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kledingstukken voor uw team. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om uw logo of bedrijfsnaam op de Tricorp bedrijfskleding te drukken of borduren! Neem gerust contact op voor meer informatie!

Over Tricorp bedrijfskleding

Tricorp werkkleding is ontworpen om professionals het beste uit hun werkdag te laten halen. Met onder andere jassen, overalls, poloshirts, werkbroeken, sweaters, blouses en pantalons hebben ze de juiste outfit in huis voor nagenoeg elk beroep. De kleding is van hoge kwaliteit met een optimaal draagcomfort. Het beschermt zijn drager tijdens het werken en heeft een representatieve uitstraling!

Werkkleding met logo

Met Tricorp bedrijfskleding kiest u voor uniforme werkkleding met een optimaal draagcomfort. De kleding houdt uw mensen niet alleen veilig, maar vergroot ook het teamgevoel en de herkenbaarheid. Helemaal wanneer u hem ook laat voorzien van uw bedrijfsnaam en logo. Deze kunnen we voor u op elk Tricorp kledingstuk bedrukken of borduren, ook in kleine oplages. De opdruk en het borduursel zijn net als de bedrijfskleding van hoge kwaliteit. Intensief gebruik en wassen is dus geen enkel probleem.

Juiste maat voor elke medewerker

Werkkleding moet passen bij het werk van de drager, maar ook bij het lichaam. De bedrijfskleding van Tricorp zit dankzij de beschikbaarheid van diverse maten en pasvormen altijd als gegoten, bij zowel mannen als vrouwen. Wij leveren maatwerk voor elk teamlid! Zo voorziet u uw team representatieve outfits met een optimaal draagcomfort.

Waarom kiezen voor Verbeek Workwear?

Wij hebben een grote collectie Tricorp bedrijfskleding voor mannen en vrouwen. We leveren maatwerk voor elk personeelslid en kunnen de kleding ook voorzien van uw logo en bedrijfsnaam. Verder kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Meer weten over bedrijfskleding Tricorp?

Vul voor het bestellen van Tricorp bedrijfskleding vrijblijvend ons contactformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om uw bestelling door te spreken. Hieruit volgt een scherpe offerte en bij een akkoord heeft u de kleding snel in huis. Heeft u een andere vraag? Bellen of mailen kan via 06-33333837 en info@verbeekworkwear.nl