Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding – Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar goede bedrijfskleding? Hiervoor gaat u naar Verbeek Workwear. Wij leveren werkkleding met een optimaal draagcomfort en een representatieve uitstraling voor elke branche. Wij leveren totaal pakketten aan zowel grote, als kleine bedrijven. Bij ons krijgt u hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Hierbij kunt u altijd rekenen op maatwerk en persoonlijk advies. Ook de bedrijfskleding laten bedrukken of borduren met uw logo en bedrijfsnaam is geen enkel probleem. Benieuwd naar alle opties? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee dagen contact op.

Bedrijfskleding voor elke branche

Goede bedrijfskleding doet iets extra’s voor uw bedrijf. Het vergroot de uniformiteit en zorgt voor een representatieve uitstraling. Uw medewerkers voelen zich lekkerder in mooie kleding met optimaal draagcomfort en stralen dat ook uit. Daarnaast is goede werkkleding in veel branches een vereiste om veilig te kunnen werken. Wij hebben voor elke branche goed zittende bedrijfskleding in vele kleuren van topmerken als: Blåkläder, Dassy, Tricorp, Santino en Havep.

Maatwerk voor elke medewerker

Uw werknemers zijn het visitekaartje van uw onderneming. En goed zittende bedrijfskleding met een representatieve uitstraling is hierin een belangrijke factor. Daarom leveren we altijd maatwerk bij het kleden van uw personeel en hebben we behalve voor de heren ook bedrijfskleding voor dames. Wij leveren de best passende werkkleding voor elke sector. Van beschermende kleding voor op de bouw tot chique blouses en pantalons voor de horeca en ook als zakelijke kleding.

Bedrukken of borduren met logo

Wanneer u bedrijfskleding bij ons bestelt, kunnen we deze bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Hierbij maakt het niet uit wat voor soort kledingstuk het is en of het een grote of kleine oplage is: wij kunnen alles bedrukken of borduren. Onze opdrukken en borduursels zijn van de beste kwaliteit en geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Twijfelt u tussen borduren of bedrukken? Vraag het ons gerust. We voorzien u graag van persoonlijk advies bij het maken van uw keuze.

KMS ontzorgt uw bedrijf

Het kleding management systeem (KMS) ontzorgt en vereenvoudigt het bestelproces van kleding voor u en uw personeel. Het KMS biedt een persoonlijke omgeving waarin u en/of uw medewerkers eenvoudig bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en schoenen kunnen bestellen. Het kleding beheer systeem voorziet de klant en drager van alle informatie die hij wenst. Er kan op verschillende niveaus ingelogd, gecontroleerd en besteld worden. Het kleding beheer systeem is gebaseerd op een uitgebreide procedure van budgetteren, bestellen, goedkeuren, beoordelen door de leverancier, produceren, uitleveren en rapporteren. Hierdoor is alle informatie digitaal en centraal beschikbaar. We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet: Gebruiksvriendelijk, kostenbesparend, minder administratieve rompslomp, alles online op één plek, drager kan zelf bestellen, bestellen binnen budget, maximale aantallen of beide.

Waarom bedrijfskleding van Verbeek Workwear?

Bij ons kunt u terecht voor representatieve bedrijfskleding met een optimaal draagcomfort. We leveren werkkleding aan vele sectoren, waaronder de retail, horeca en toerisme, bouw en installatie, transport en logistiek, de groenvoorziening, en de sport en evenementen. Andere voordelen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek workwear bedrijfskleding met logo

Meer informatie over bedrijfskleding?

Wilt u snel beschikken over eersteklas bedrijfskleding? Vul dan ons webformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om uw aanvraag te bespreken en ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Gaat u akkoord? Dan gaan we de bedrijfskleding voor u maken. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar telefoon en mail via 06-33333837 en info@verbeekworkwear.nl