Bel direct!
Maak een afspraak

Promotiekleding

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Promotiekleding van Verbeek Workwear

Wilt u promotiekleding laten bedrukken of borduren? Zodat uw medewerkers beter opvallen op een beurs, festival of een ander evenement? Verbeek Workwear heeft t-shirts, polo’s, sweaters, caps en nog veel meer! Wij leveren hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. We hebben een grote range aan maten, voor mannen en voor vrouwen, en we bieden altijd maatwerk. Meer informatie of direct promotiekleding bestellen? Neem dan contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Beter opvallen en meer uitstraling

Staat u met uw bedrijf of organisatie op een beurs, festival of een ander evenement? Laat dan promotiekleding maken. Hiermee valt u beter op. Daarbij zorgt promotiekleding voor een professionele en representatieve uitstraling. Maak een keuze uit t-shirts, sweaters, polo’s, caps en meer. U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Er zijn veel kleuren beschikbaar. Dus of u nu promotiekleding in uw bedrijfskleuren wilt of in een knalkleur waardoor u extra goed opvalt: wij hebben het in huis.

Maatwerk voor elke medewerker

Uw werknemers zijn het visitekaartje van uw onderneming, zeker op een evenement! Met goed zittende promotiekleding vallen ze beter op en vergroot u de kans op succes. Wij zorgen er met smaakvolle, goed zittende promotiekleding voor dat uw medewerkers stralen als nooit tevoren. Daarom leveren we maatwerk voor al uw medewerkers. En we hebben niet alleen een grote range aan maten beschikbaar, maar ook een speciale kledinglijn voor dames. Zo voorzien we iedereen van een goed zittende outfit.

Bedrukken of borduren

Wie promotiekleding bij ons bestelt, laat deze natuurlijk voorzien van een logo, bedrijfsnaam of pakkende slogan. Wij kunnen elk type kledingstuk uit onze collectie voor u bedrukken en borduren. En dit doen we voor zowel grote als kleine oplages. Hiermee vergroot u uw merkbekendheid en straalt uw team meer eenheid uit. Zowel de opdrukken als de borduursels zijn geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Twijfelt u wat de beste optie is voor uw situatie? Bij ons kunt u altijd rekenen op persoonlijk advies bij het maken van uw keuze.

Natuurlijk naar Verbeek Workwear

Voor promotiekleding gaat u natuurlijk naar Verbeek Workwear. Wij hebben een grote keuze kledingstukken voor mannen en vrouwen die we ook van een opdruk met logo, bedrijfsnaam en slogan kunnen voorzien. Perfect om uw bedrijf te promoten op welk evenement dan ook.
Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Informatie aanvragen promotiekleding

Meer weten over promotiekleding? Of direct bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het webformulier. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om uw verzoek te bespreken. Hierna ontvangt u een overzichtelijke offerte van ons. Keurt u deze goed? Dan gaan we voor u aan de slag. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar via telefoon en mail, namelijk via 06-33333837 en info@verbeekworkwear.nl.