Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding op maat

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding op maat laten maken bij Verbeek Workwear

Wilt u bedrijfskleding op maat laten maken? Dat kan bij Verbeek Workwear! Wij leveren hoogwaardige bedrijfskleding die voldoet aan de unieke eisen van uw vakgebied. Of u nu werkzaam bent in de bouw, de logistiek, de zorgsector of de horeca. Wij voorzien elke branche van goed zittende bedrijfskleding met een optimaal draagcomfort. Door bedrijfskleding op maat te laten maken, zorgt u voor een professionele en representatieve uitstraling. Zeker als u de bedrijfskleding ook nog eens door ons laat bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bedrijfskleding op maat laten maken bij Verbeek Workwear? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 dagen contact op.

Waarom bedrijfskleding op maat laten maken?

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn. Daarom hebben wij bedrijfskleding met een optimaal draagcomfort voor u. Verder moet bedrijfskleding ook perfect op maat zijn. Het moet niet te kort, maar ook zeker niet te lang zijn. Het moet niet te ruim en niet te krap zijn. Om er zeker van te zijn dat de bedrijfskleding perfect past, kunt u bedrijfskleding op maat laten maken. Dit zorgt voor een representatieve uitstraling. Daarbij voelen uw werknemers zich lekkerder in goed zittende bedrijfskleding. En dat zullen ze uitstralen. Laat uw bedrijfskleding dus op maat maken. Bij Verbeek Workwear bent u verzekerd van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Onze uitgebreide collectie bedrijfskleding

Of u nu op zoek bent naar t-shirts, polo’s, jassen, broeken, truien, of vesten, wij hebben geschikte bedrijfskleding voor u. Bij ons vindt u goed zittende bedrijfskleding in vele kleuren van diverse topmerken, zoals Blaklader, Dassy, Tricorp, Santino en Havep. Deze bedrijfskleding is op maat te laten maken. U bepaalt de maten. Ook heeft u de mogelijkheid om de bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Onze opdrukken en borduursels zijn van de beste kwaliteit en geschikt voor intensief dagelijks gebruik.

Waarom naar Verbeek Workwear?

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en een eigen identiteit heeft. Daarom kunt u bij ons bedrijfskleding op maat laten maken. Bijvoorbeeld door de bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of slogan, maar ook door uw bedrijfskleding in de juiste maat te laten maken. Alle kledingstukken die wij maken, zijn van hoogwaardige materialen. Daarbij bieden we u de volgende voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear Fastenerpoint

Offerte aanvragen? Vul het contactformulier in

Wilt u bedrijfskleding op maat laten maken bij Verbeek Workwear? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen vervolgens binnen 2 dagen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Hierna ontvangt u een offerte. Gaat u akkoord? Dan gaan we uw bedrijfskleding op maat voor u maken. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Bel naar 06-33333837 of mail ons via info@verbeekworkwear.nl.