Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Amersfoort

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding bestellen in Amersfoort – Comfortabel en betaalbaar

Zoekt u geschikte bedrijfskleding voor uw bedrijf in Amersfoort? Verbeek Workwear levert werkkleding met een hoog draagcomfort met een representatieve uitstraling voor elke sector. De beste kleding tegen een schappelijke bedrag is wat wij leveren. Onze experts staan klaar om u te adviseren. Ook kunnen we de naam van uw bedrijf in Amersfoort en het logo op de werkkleding borduren of drukken. Meer informatie nodig of direct bestellen? Neem dan gerust contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Fijne bedrijfskleding met representatieve uitstraling

Comfortabele werkkleding laat uw medewerkers in Amersfoort stralen. Hiermee creëert u een representatieve uitstraling die zorgt voor een gevoel van herkenning. Verder vergroot werkkleding ook de veiligheid van uw medewerkers en vergroot de hygiëne op de werkvloer. Wij bieden u de keuze uit prettig zittende bedrijfskleding van bekende merken als: Santino, Blåkläder, Tricorp, Havep, en Dassy. We leveren de werkkleding in uw bedrijfskleuren en te bedrukken of borduren met uw bedrijfsnaam en logo.

Werkkleding, PBM,s, promotiekleding en relatiegeschenken

Behalve bedrijfskleding voor organisaties en bedrijven in Amersfoort, kunnen we u ook voorzien van:

  • Sportkleding: Een sportteam dat eenheid wil uitstralen, kan bij ons terecht voor een trainingspak en wedstrijdtenue in de stijl van hun sportclub. Complete sportclubs kloppen bij ons aan om hun leden te kleden.
  • Promotiekleding: Is er een evenement of beurs op komst? Of wilt u uw barmedewerkers beter laten opvallen? U regelt het met bedrijfskleding van Verbeek Workwear.
  • PBM’s: PBM’s, oftewel persoonlijke beschermingsmiddelen dragen bij aan een veilige werkomgeving. In onze collectie vindt u alles wat u nodig heeft. En we helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen.
  • Relatiegeschenken: Wij beschikken over de leukste promotieartikelen en relatiegeschenken voor uw bedrijf in Amersfoort. Muziekboxen, pennen en kerstpakketten: u vindt het allemaal in onze collectie. We voorzien ze natuurlijk van uw bedrijfskleuren en logo!

Waarom bedrijfskleding van Verbeek Workwear?

Wanneer u op zoek bent naar bedrijfskleding in Amersfoort, dan zijn wij het bedrijf dat u zoekt. We bedienen vele sectoren, waaronder de horeca en toerisme, transport en logistiek, de groenvoorziening, bouw en installatie, sport en evenementen en de retail. Andere voordelen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Bedrijfskleding bestellen in Amersfoort?

In Amersfoort snel de beschikking hebben over eersteklas bedrijfskleding? Vraag dan meer informatie aan via het webformulier. Binnen twee werkdagen nemen we contact op om uw order te bespreken. We voorzien u dan van een prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan gaan we aan de slag om uw bedrijfskleding te maken. Voor andere vragen zijn we ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl en 06-33333837

Verbeek Workwear