Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Arnhem

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding kopen in Arnhem – Comfortabel en betaalbaar

Op zoek naar fatsoenlijke bedrijfskleding voor uw werknemers in Arnhem? Verbeek Workwear levert comfortabele werkkleding met een representatieve uitstraling voor elke bedrijfstak. Wij garanderen topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bovendien kunt u rekenen op persoonlijk advies. Verder kunnen we de kleding ook bedrukken of borduren met uw bedrijfslogo en de naam van uw bedrijf in Arnhem. Meer weten of bestellen? Neem dan contact op.

Bedrijfskleding het ideale visitekaartje

Met goede werkkleding die lekker zit, laat u de medewerkers van uw bedrijf in Arnhem stralen. Zo creëert u een representatieve bedrijfsidentiteit en een grotere herkenbaarheid. Maar werkkleding vergroot ook de veiligheid van uw medewerkers en de hygiëne op de werkvloer. Wij beschikken over goed zittende bedrijfskleding van bekende merken als: Havep, Tricorp, Dassy, Blåkläder en Santino. Ze zijn in praktisch alle kleuren leverbaar en u kunt ze laten bedrukken of borduren met uw bedrijfsnaam en logo.

Meer dan alleen werkkleding

Naast bedrijfskleding voor bedrijven en organisaties in Arnhem kunnen we u ook voorzien van:

  • Sportkleding: Sportteams en zelfs hele verenigingen kloppen bij ons aan om hun leden in nieuwe kleding te steken. We leveren mooie wedstrijdkleding en trainingspakken met het logo en de kleuren van uw sportclub.
  • Promotiekleding: Is er een beurs of evenement op komst en wilt u goed voor de dag komen? Of zoekt u naar goede shirtjes voor uw mensen achter de bar? Kies dan voor onze bedrijfskleding of promotiekleding. Dan straalt uw team efficiëntie en eenheid uit en zijn ze beter herkenbaar!
  • PBM’s: PBM’s, oftewel persoonlijke beschermingsmiddelen vergroten de veiligheid van uw personeel in Arnhem. Wij beschikken over een grote collectie PBM’s en voorzien u graag van advies.
  • Relatiegeschenken: Op zoek naar relatiegeschenken of promotieartikelen? Bij ons vindt u de leukste presentjes voor elke gelegenheid: leuke gadgets, pennen en zelfs hele kerstpakketten. Personaliseren met uw bedrijfskleuren en logo is geen enkel punt!

Waarom bestellen bij Verbeek Workwear?

Wanneer u op zoek bent naar bedrijfskleding in Arnhem, dan zijn wij de leverancier die u zoekt. We leveren geschikte werkkleding voor de sectoren bouw en installatie, transport en logistiek en de groenvoorziening, maar ook voor sport en evenementen, horeca en toerisme en de retail. Bovendien kunt u bij ons altijd vertrouwen op:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Hoe bedrijfskleding aanvragen in Arnhem?

Wilt u in Arnhem snel de beschikking hebben over goede bedrijfskleding? Gebruik dan het webformulier. We nemen snel contact met u op (binnen twee werkdagen) om alles te bespreken. Na dit gesprek ontvangt u een vrijblijvend aanbod. Keurt u dit goed? Dan gaan we voor u aan de slag. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar telefoon en mail via 06-33333837 en info@verbeekworkwear.nl

Verbeek Workwear