Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding dames

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding kopen in dames – Voor elke branche

Bent u op zoek naar passende bedrijfskleding voor dames? Verbeek Workwear levert comfortabele werkkleding met een representatieve uitstraling voor elke sector. We leveren voortreffelijke kwaliteit voor een schappelijk bedrag. Hulp nodig bij het uitzoeken? Onze experts staan voor u klaar. Ons bedrijf biedt maatwerk en kunnen bovendien uw bedrijfslogo en -naam op de kleding drukken of borduren. Uw wensen bespreken of meteen bestellen? Neem voor werkkleding voor dames contact op dan doen we u een scherp aanbod!

Netjes en verzorgd met bedrijfskleding

Dames hebben een net iets andere pasvorm dan de heren. Daarom bieden wij speciale bedrijfskleding voor vrouwen aan. Met een perfecte pasvorm voor elk vrouwenlichaam bieden we ze werkkleding met een optimaal draagcomfort en een representatieve uitstraling. We leveren hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Maak een keuze uit topmerken als: Dassy, Tricorp, Santino, Havep en Blåkläder. Ze zijn in praktisch alle kleuren leverbaar en u kunt ze laten borduren of bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo.

Werkkleding en meer

Naast bedrijfskleding voor dames kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Sportkleding: Wij leveren en bedrukken ook wedstrijdtenues en trainingspakken voor dames en heren sportteams. Vergroot ook de uitstraling van uw team! Complete verenigingen schakelden ons al in om hun leden te kleden.
  • Promotiekleding: Moet uw bedrijf zich netjes presenteren op een beurs of evenement? Of zou u graag de uitstraling van uw barpersoneel een boost willen geven? Kies dan voor onze bedrijfskleding op maat. Dit vergroot de professionaliteit en u valt beter op!
  • PBM’s: PBM’s, oftewel persoonlijke beschermingsmiddelen helpen uw personeel om veilig te werken. Wij hebben een grote collectie PBM’s. En geven graag advies bij het vinden van de juiste artikelen.
  • Relatiegeschenken: Op zoek naar een leuk gepersonaliseerd relatiegeschenk of heeft u promotieartikelen nodig? Bij ons vindt u de leukste attenties voor elke gelegenheid: muziekboxen, pennen en zelfs kerstpakketten. Uiteraard in uw bedrijfskleuren en compleet met logo!

Bestel bij Verbeek Workwear

Verbeek Workwear helpt u aan eersteklas bedrijfskleding voor dames. We hebben onder andere werkkleding voor de branches horeca en toerisme, transport en logistiek, de groenvoorziening, bouw en installatie, sport en evenementen en de retail kunnen op ons rekenen. Andere voordelen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Bedrijfskleding voor dames bestellen

Wilt u bedrijfskleding voor dames bestellen? Of heeft u een vraag? Vul dan gewoon ons webformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om uw order te bespreken. U ontvangt een vrijblijvende offerte. Keurt u hem goed? Dan gaan we aan de slag met uw bedrijfskleding. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl en 06-33333837

Verbeek Workwear Promotiekleding