Bedrijfskleding Ede

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding bestellen in Ede – Hoge kwaliteit, betaalbare prijs

Bent u op zoek naar goede bedrijfskleding in Ede? Voor comfortabele en representatieve werkkleding kunt u terecht bij Verbeek Workwear. Uitstekende kleding voor een schappelijk prijskaartje is wat wij leveren. We voorzien u graag van advies en we kunnen de werkkleding ook bedrukken of borduren met uw logo en bedrijfsnaam. Meer weten over bedrijfskleding bestellen in Ede of wilt u direct een order plaatsen? Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact op.

Bedrijfskleding veilig en verzorgd

Geef de werknemers van uw organisatie in Ede passende werkkleding. Hiermee vergroot u de eenheid en bent u verzekerd van een representatieve uitstraling. Daarnaast is goede werkkleding in veel sectoren ook verplicht uit veiligheidsoverwegingen. Wij beschikken over comfortabel zittende bedrijfskleding van topmerken als: Dassy, Tricorp, Santino, Havep en Blåkläder. Ze zijn in praktisch alle kleuren leverbaar en u kunt ze laten borduren of bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam.

Werkkleding, relatiegeschenken, PBM’s en promotiekleding

Naast bedrijfskleding kunnen we uw bedrijf in Ede ook voorzien van:

  • Sportkleding: Sportteams die eenheid willen uitstralen, kunnen bij ons terecht voor een wedstrijdkleding en trainingspakken met het logo en de kleuren van hun club. Complete verenigingen schakelen ons in om hun ledenbestand van nieuwe kleding te voorzien.
  • Promotiekleding: Wilt u een goede indruk maken op een evenement of beurs? Of zou u graag de uitstraling en het teamgevoel van uw bar crew benadrukken? Een uitstekende manier om meer eenheid en professionaliteit uit te stralen is met bedrijfskleding of promotiekleding.
  • PBM’s: Persoonlijke beschermingsmiddelen, oftewel PBM’s helpen u en uw personeel in Ede veilig te werken. Bij ons vindt u een grote sortering PBM’s en we kunnen ook adviseren.
  • Relatiegeschenken: Wij beschikken over de perfecte promotieartikelen en X relatiegeschenken voor uw bedrijf. Bij ons vindt u de leukste relatiegeschenken voor elke gelegenheid: leuke gadgets als muziekboxen, pennen en zelfs complete kerstpakketten. De attenties laten voorzien van uw logo en bedrijfskleuren is geen enkel punt!

Bestel bij Verbeek Workwear

Wanneer u bedrijfskleding zoekt in Ede, dan zijn wij dé partij die u zoekt. Bij ons vindt u representatieve en comfortabele kleding voor de branches bouw en installatie, transport en logistiek en de groenvoorziening, maar ook de sport en evenementen sector, horeca en toerisme en de retail kunnen op ons rekenen. Wij onderscheiden ons verder met:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Vraag over bedrijfskleding Ede?

Wilt u in Ede snel kunnen beschikken over de beste bedrijfskleding? Voor vragen en bestellingen neemt u vrijblijvend contact met ons op via het webformulier. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u een scherp aanbod. Komen we tot een akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl of 06-33333837

Verbeek Workwear