Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding heren

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding heren – Comfortabel en betaalbaar

Zoekt u fatsoenlijke bedrijfskleding voor heren? Verbeek Workwear levert werkkleding met een hoog draagcomfort en een representatieve uitstraling voor iedere sector. We leveren topkwaliteit tegen een schappelijke prijs. Hierbij kunt u ook rekenen op persoonlijk advies. En het is mogelijk om de kleding laten borduren of bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam. Wilt u direct bedrijfskleding voor heren bestellen of meer informatie? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen twee dagen contact met u op.

Bedrijfskleding: hét visitekaartje van uw bedrijf

Goede werkkleding die comfortabel zit laat de heren van uw bedrijf stralen. Het zorgt voor eenheid en een verzorgde uitstraling en dat komt uw onderneming ten goede. Maar werkkleding houdt uw werknemers ook veilig en het vergroot de hygiëne op de werkvloer. Wij bieden u de keuze uit goed zittende bedrijfskleding voor heren van topmerken als: Santino, Blåkläder, Tricorp, Havep, en Dassy. We leveren de kleding in vele kleurencombinaties en bedrukt met uw bedrijfsnaam en logo.

Meer dan alleen werkkleding

Behalve bedrijfskleding voor heren kunnen we u ook helpen aan:

  • Sportkleding: Een sportteam dat het teamgevoel wil vergroten, kan bij ons terecht voor een wedstrijdkleding en trainingspakken in alle kleuren en maten. We hebben al vele verenigingen aan sportkleding geholpen.
  • Promotiekleding: Wilt u met uw bedrijf een goede indruk maken op een evenement of beurs? Of zoekt u herkenbare shirts voor de mannen van uw barpersoneel? Met bedrijfskleding voor heren straalt uw team meer professionaliteit en eenheid uit en vallen ze beter op!
  • PBM’s: PBM’s vergroten de veiligheid van uw personeel. Wij hebben een groot assortiment PBM’s en we voorzien u graag van advies.
  • Relatiegeschenken: Zoekt u een leuk gepersonaliseerd geschenk of heeft u promotieartikelen nodig? Pennen, leuke gadgets als muziekboxen en zelfs complete kerstpakketten: u vindt het allemaal bij Verbeek Workwear. Natuurlijk in uw bedrijfskleuren en compleet met logo!

Waarom bestellen bij Verbeek Workwear?

Bij ons kunt u terecht voor bedrijfskleding voor heren. We hebben representatieve en comfortabele kleding voor de branches bouw en installatie, transport en logistiek en de groenvoorziening. Maar ook de sectoren sport en evenementen, horeca en toerisme en de retail kunnen op ons rekenen. Wij onderscheiden ons verder met:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Bedrijfskleding heren bestellen?

Interesse in onze bedrijfskleding voor heren? Gebruik dan ons webformulier. We nemen snel contact op (binnen twee werkdagen) om uw order door te spreken. U ontvangt aansluitend een prijsopgave van ons. En bij een akkoord gaan we aan de slag om uw werkkleding te maken. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl of 06-33333837

Verbeek Workwear