Bedrijfskleding horeca en toerisme

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding horeca en toerisme – Comfortabel en betaalbaar

Zoekt u geschikte bedrijfskleding voor de sector horeca en toerisme? Voor comfortabele werkkleding met een representatieve uitstraling gaat u naar Verbeek Workwear. Wij leveren superieure kleding tegen een schappelijke prijs. Advies nodig? Onze experts helpen u graag. We leveren altijd maatwerk en kunnen de kleding ook met uw logo en bedrijfsnaam borduren of bedrukken. Meer weten over de opties? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Visitekaartje van uw onderneming

In de sector horeca en toerisme, waar gastvrijheid de hoofdrol speelt, zijn uw mensen het visitekaartje van uw bedrijf. Voorzie ze daarom van representatieve bedrijfskleding, die ze optimaal draagcomfort en bescherming biedt. Wij leveren horeca en toerisme kleding van hoge kwaliteit voor al uw personeel. Zoekt u werkkleding voor uw koks, bedienend personeel of de receptie? Wij bieden u een totaaloplossing en voorzien uw personeel van representatieve werkkleding die ze optimale bescherming biedt.

Werkkleding in uw huisstijl

Bij ons bestelt u comfortabele bedrijfskleding voor de horeca en toerisme sector in uw eigen huisstijl. Kies uit de vele beschikbare kleuren. En laat de werkkleding bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. We kunnen zowel bedrukken als borduren. En dit is mogelijk voor alle soorten bedrijfskleding, in grote en kleine oplages. Met bedrijfskleding in uw huisstijl zorgt u voor meer uniformiteit, eenheid en herkenbaarheid! Uw personeel is beter herkenbaar en u versterkt uw merk.

Goed zittende werkkleding horeca en toerisme

Goed gekleed personeel voelt zich prettiger en straalt dat ook uit. Ze zijn als een vis in het water op de werkvloer en brengen die passie ook over op uw bezoekers. Werkkleding in de juiste maat en pasvorm speelt hierin een belangrijke rol. Kleren maken immers de man (en ook de vrouw). Daarom leveren we altijd maatwerk bij het kleden van elk personeelslid. We hebben dan ook speciale maten voor mannen en vrouwen, in elke maat en pasvorm, zodat we iedereen van werkkleding kunnen voorzien die als gegoten zit.

Waarom bestellen bij Verbeek Workwear?

Wij leveren horeca en toerisme bedrijfskleding die uw personeel laat stralen. Deze comfortabele werkkleding is van hoge kwaliteit en leverbaar in uw bedrijfskleuren, compleet met bedrijfsnaam en logo! Andere aantrekkelijke voordelen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Horeca en toerisme bedrijfskleding nodig?

Snel goede bedrijfskleding bestellen voor uw horeca en toerisme bedrijf? Om te bestellen neemt u vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. We reageren binnen twee werkdagen om de opdracht te bespreken, waarna u een prijsopgave van ons ontvangt. Bevalt deze u? Dan gaan we de bedrijfskleding voor u maken. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl en 06-33333837