Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Lunteren

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding bestellen in Lunteren – Voor elke branche

Heeft u geschikte bedrijfskleding voor uw werknemers in Lunteren? Bij Verbeek Workwear vindt u comfortabele werkkleding met een representatieve uitstraling voor iedere bedrijfstak. Wij leveren hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs en bieden altijd maatwerk. En natuurlijk kunnen we de bedrijfskleding ook voor u bedrukken of borduren met uw logo en bedrijfsnaam. Uw wensen bespreken of meteen bestellen? Laat de gegevens van uw bedrijf in Lunteren achter en wij nemen snel contact met u op.

Netjes en verzorgd met bedrijfskleding

Goede werkkleding die lekker zit laat uw medewerkers in Lunteren stralen. Zo zorgt u voor meer uniformiteit, een verzorgde uitstraling en meer naamsbekendheid. Verder vergroot werkkleding ook de veiligheid van uw personeel en de hygiëne op de werkvloer. Bij ons vindt u alle grote merken, waaronder: Blåkläder, Dassy, Tricorp, Santino en Havep. Deze zijn leverbaar in diverse kleurencombinaties en met uw logo en bedrijfsnaam te borduren of bedrukken.

Meer dan alleen werkkleding

Behalve bedrijfskleding kunnen we u in Lunteren ook helpen aan:

  • Sportkleding: Een sportteam dat meer eenheid uit wil stralen, kan bij ons terecht voor een trainingspak en wedstrijdtenue met het logo en de kleuren van hun sportvereniging. Zelfs hele verenigingen kloppen bij ons aan om hun leden van nieuwe kleding te voorzien.
  • Promotiekleding: Wilt u een goede indruk maken op een beurs of evenement? Of zou u graag de professionaliteit van het bar crew benadrukken? Met bedrijfskleding op maat straalt u efficiëntie en eenheid uit en vallen ze beter op.
  • PBM’s: PBM’s, oftewel persoonlijke beschermingsmiddelen vergroten de veiligheid van uw personeel. Wij beschikken over een groot assortiment PBM’s en voorzien u graag van advies.
  • Relatiegeschenken: Wij beschikken over de leukste promotieartikelen en relatiegeschenken en hebben geschenken voor elke gelegenheid. Van pennen tot muziekboxen en zelfs hele kerstpakketten. Alles is leverbaar met de kleuren en het logo van uw bedrijf in Lunteren!

Waarom bestellen bij Verbeek Workwear?

Wanneer u bedrijfskleding zoekt in Lunteren, dan zijn wij de partij waar u vindt wat u zoekt. We bedienen vele branches, waaronder de horeca en toerisme, transport en logistiek, de groenvoorziening, bouw en installatie, sport en evenementen en de retail. Waarom veel bedrijven al voor ons kozen?

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Informatie aanvragen bedrijfskleding Lunteren?

Benieuwd naar ons assortiment bedrijfskleding voor uw bedrijf in Lunteren? Voor bestellingen of informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. We nemen snel contact op (binnen twee werkdagen) om uw verzoek door te nemen. We geven u dan een overzichtelijke offerte. Bij een akkoord gaan we voor u aan de slag. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar telefoon en mail via 06-33333837 en info@verbeekworkwear.nl

Verbeek Workwear