Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Nijmegen

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding bestellen in Nijmegen – Representatieve werkkleding

Zoekt u geschikte bedrijfskleding in Nijmegen? Hiervoor gaat u naar Verbeek Workwear. Wij leveren werkkleding met een hoog draagcomfort en een representatieve uitstraling voor elke bedrijfstak. Uitstekende kwaliteit voor een schappelijke prijs is wat wij leveren. Wij zorgen altijd voor maatwerk! U kunt dan ook altijd gebruik maken van het advies van onze experts. Ook uw bedrijfsnaam en/of logo op de kleding laten drukken of borduren is mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Fijne bedrijfskleding met representatieve uitstraling

Voorzie het personeel van uw organisatie in Nijmegen van comfortabele werkkleding. Hiermee zorgt u voor een representatieve uitstraling en is uw merk beter zichtbaar. Verder is goede werkkleding in veel sectoren een must vanwege de bescherming die het biedt. Wij bieden u de keuze uit comfortabel zittende bedrijfskleding van bekende merken als: Blåkläder, Dassy, Tricorp, Santino en Havep. De kleding is verkrijgbaar in uw bedrijfskleuren en met uw bedrijfsnaam en logo te bedrukken of borduren.

Niet alleen werkkleding

Naast bedrijfskleding voor organisaties en bedrijven in Nijmegen kunnen we u ook helpen aan:

  • Sportkleding: Ons bedrijf levert en bedrukt ook trainingspakken en wedstrijdtenues voor sportteams in Nijmegen, waarmee u netjes voor de dag komt! Wij hebben al hele verenigingen van nieuwe kleding mogen voorzien.
  • Promotiekleding: Heeft u binnenkort een beurs of evenement? Of bent u op zoek naar professionele shirtjes voor het bar crew? Bedrijfskleding of promotiekleding straalt professionaliteit uit en zorgt ervoor dat u meer opvalt.
  • PBM’s: Persoonlijke beschermingsmiddelen, oftewel PBM’s helpen u en uw werknemers in Nijmegen veilig te werken. Wij hebben precies wat u nodig heeft. En we helpen u graag bij het vinden van de juiste PBM’s.
  • Relatiegeschenken: Heeft u een origineel gepersonaliseerd geschenk nodig? Of leuke promotieartikelen? Wij hebben pennen, leuke gadgets als muziekboxen, complete kerstpakketten en nog veel meer. Personaliseren met uw logo en bedrijfskleuren is geen enkel punt!

Bestel bij Verbeek Workwear

Wanneer u op zoek bent naar bedrijfskleding in Nijmegen, dan zijn wij het bedrijf dat u zoekt. We bedienen vele sectoren, waaronder de bouw en installatie, transport en logistiek, groenvoorziening, sport en evenementen, horeca en toerisme en de retail. Andere voordelen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Informatie aanvragen bedrijfskleding Nijmegen?

Wilt u bedrijfskleding bestellen voor uw bedrijf in Nijmegen? Vul dan het webformulier in. We nemen snel (binnen twee werkdagen) contact met u op om uw verzoek door te nemen. U ontvangt hierna een overzichtelijke offerte van ons. Komen we tot een akkoord? Dan gaan we de bedrijfskleding voor u maken. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl of 06-33333837

Verbeek Workwear