Bedrijfskleding Renswoude

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding voor uw bedrijf in Renswoude

Bent u op zoek naar bedrijfskleding in Renswoude? Bij Verbeek Workwear vindt u comfortabele werkkleding met een representatieve uitstraling voor elke branche. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs is wat wij leveren. Hierbij kunt u rekenen op persoonlijk advies. We leveren altijd maatwerk en kunnen ook uw bedrijfslogo op de werkkleding drukken of borduren. Meer weten over de mogelijkheden of direct bestellen? Neem gerust contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfskleding onmisbaar in veel sectoren

Goede werkkleding die lekker zit laat de medewerkers van uw bedrijf in Renswoude stralen. Het zorgt voor uniformiteit en een representatieve uitstraling – en dat komt uw bedrijf ten goede. Daarnaast is goede werkkleding in veel branches een vereiste om veilig te kunnen werken. Wij bieden u de keuze uit goed zittende bedrijfskleding van topmerken als: Dassy, Havep, Blåkläder, Tricorp en Santino. Alles is leverbaar in uw bedrijfskleuren en te bedrukken of borduren met uw logo.

Meer dan alleen werkkleding

Naast bedrijfskleding voor bedrijven en organisaties in Renswoude kunnen we u ook helpen aan:

  • Sportkleding: Sportteams die goed voor de dag willen komen, kunnen bij ons terecht voor een trainingspak en wedstrijdtenue in de stijl van hun vereniging. Wij hebben al complete verenigingen aan nieuwe sportkleding mogen helpen.
  • Promotiekleding: Is er een evenement of beurs op komst en wilt u zich hier goed presenteren? Of bent u op zoek naar goede shirtjes voor het barpersoneel? Met bedrijfskleding op maat straalt u professionaliteit en eenheid uit en valt u meer op!
  • PBM’s: Als werkgever bent u verplicht om de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen aan uw personeel te verstrekken. Wij hebben alles wat u nodig heeft in ons assortiment en kunnen u ook van advies voorzien.
  • Relatiegeschenken: Zoekt u een origineel gepersonaliseerd geschenk? Of leuke promotieartikelen voor uw bedrijf in Renswoude? In onze collectie vindt u cadeaus voor elke gelegenheid, van pennen tot muziekboxen en zelfs complete kerstpakketten. Uiteraard in uw bedrijfskleuren en compleet met logo.

Waarom kiezen voor Verbeek Workwear?

Wanneer u bedrijfskleding wilt kopen in Renswoude, dan zijn wij de leverancier die u zoekt. Wij leveren passende werkkleding voor de branches horeca en toerisme, transport en logistiek, de groenvoorziening, bouw en installatie, sport en evenementen en de retail. Waarom veel bedrijven al voor ons kozen?

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Informatie aanvragen bedrijfskleding Renswoude

Wilt u bedrijfskleding bestellen voor uw bedrijf in Renswoude? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om de opdracht te bespreken. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u een prijsopgave. Gaat u akkoord dan gaan we de bedrijfskleding voor u maken. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar per mail en telefoon opinfo@verbeekworkwear.nl en 06-33333837.

Verbeek Workwear