Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Tiel

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding Tiel – Persoonlijk advies

Heeft u geschikte bedrijfskleding nodig voor uw werknemers in Tiel? Bij Verbeek Workwear vindt u comfortabele werkkleding met een representatieve uitstraling voor iedere sector. Wij leveren kleding van topkwaliteit tegen een schappelijke prijs. Assistentie nodig bij het uitzoeken? We voorzien u van advies op maat. Ook kunnen we de werkkleding voor u bedrukken of borduren met uw bedrijfsnaam en -logo. Laat voor vragen of voor het plaatsen van een order gerust uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact op met uw bedrijf in Tiel.

Bedrijfskleding het ideale visitekaartje

Comfortabele werkkleding laat uw medewerkers in Tiel stralen. Zo creëert u een professionele uitstraling en een betere herkenbaarheid. Verder vergroot werkkleding ook de veiligheid van uw medewerkers en vergroot het de hygiëne op de werkvloer. Bij ons vindt u bedrijfskleding met maximaal comfort van bekende merken als: Dassy, Tricorp, Santino, Havep en Blåkläder. We leveren de kleding in vele kleurencombinaties en kunnen deze met uw logo en bedrijfsnaam bedrukken of borduren.

Werkkleding, relatiegeschenken, PBM’s en promotiekleding

Naast bedrijfskleding kunnen we u in Tiel ook helpen aan:

  • Sportkleding: Wij leveren en bedrukken ook wedstrijdtenues en trainingspakken voor sportclubs en hebben al complete verenigingen mogen kleden.
  • Promotiekleding: Heeft u binnenkort een beurs of evenement waar u zich goed wilt presenteren? Of bent u op zoek leuke shirts voor het barpersoneel? Dat is geen enkel probleem met onze bedrijfskleding en promotiekleding.
  • PBM’s: Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) vergroten de persoonlijke veiligheid van uw medewerkers. In onze collectie vindt u precies de PBM’s die u nodig heeft. Wij assisteren u graag bij het vinden van de juiste artikelen.
  • Relatiegeschenken: Op zoek naar het perfecte relatiegeschenk? Of leuke promotieartikelen. U vindt bij ons presentjes voor elke gelegenheid: leuke gadgets als muziekboxen, pennen en zelfs complete kerstpakketten. We voorzien de relatiegeschenken uiteraard van de kleuren en het logo van uw bedrijf in Tiel!

Waarom bestellen bij Verbeek Workwear?

Wanneer u bedrijfskleding wilt kopen in Tiel, dan zijn wij de partij waar u naar op zoek bent. Onder andere de branches horeca en toerisme, transport en logistiek, de groenvoorziening, bouw en installatie, sport en evenementen en de retail kunnen bij ons terecht. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Vraag over bedrijfskleding Tiel?

In Tiel snel kunnen beschikken over eersteklas bedrijfskleding? Vul dan gewoon het contactformulier in. We nemen snel (binnen twee werkdagen) contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u een prijsopgave. Bij een akkoord gaan we de bedrijfskleding voor u maken. Voor andere vragen zijn we ook bereikbaar telefoon en mail via 06-33333837 of info@verbeekworkwear.nl

Verbeek Workwear