Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Utrecht

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding kopen in Utrecht – Representatieve werkkleding

Bent u op zoek naar goede bedrijfskleding voor uw bedrijf in Utrecht? Voor werkkleding die niet alleen comfortabel, maar ook representatief is gaat u naar Verbeek Workwear. Wij leveren u voortreffelijke kleding tegen een betaalbare prijs. Hierbij kunt u vertrouwen op het advies van onze experts. We bieden altijd maatwerk en kunnen ook uw bedrijfslogo en de naam van uw bedrijf in Utrecht op de werkkleding bedrukken of borduren. Vul gerust uw gegevens in op het antwoordformulier, dan nemen wij binnen twee dagen contact met u op.

Fijne bedrijfskleding met representatieve uitstraling

Comfortabele werkkleding laat uw medewerkers in Utrecht stralen. Zo zorgt u voor meer eenheid en een verzorgde uitstraling. Dat komt uw organisatie ten goede. Maar werkkleding vergroot ook de veiligheid van uw personeel en de hygiëne. Bij ons vindt u alleen maar topmerken, waaronder: Blåkläder, Dassy, Tricorp, Santino en Havep. Maak een keuze uit diverse kleuren en laat ze borduren of bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam.

Meer dan alleen werkkleding

U kunt in Utrecht bij ons terecht voor bedrijfskleding, maar ook voor:

  • Sportkleding: Ons bedrijf levert en bedrukt ook trainingspakken en wedstrijdtenues voor sportteams, waarmee ze keurig voor de dag komen! Wij hebben al hele verenigingen aan nieuwe sportkleding mogen helpen.
  • Promotiekleding: Is er een beurs of evenement op komst en wilt u zich hier goed presenteren? Of wilt u de uitstraling en het teamgevoel van uw bar crew vergroten? Met bedrijfskleding op maat straalt uw team meer bekwaamheid en eenheid uit en zijn ze beter herkenbaar!.
  • PBM’s: PBM’s, oftewel persoonlijke beschermingsmiddelen dragen bij aan een veilige werkomgeving. Bij ons vindt u precies wat u nodig heeft. En we kunnen u ook helpen bij het vinden van de juiste artikelen.
  • Relatiegeschenken: Wij hebben voortreffelijke promotieartikelen en relatiegeschenken voor uw bedrijf in Utrecht. In onze collectie vindt u attenties voor elke gelegenheid, van pennen tot leuke gadgets en zelfs kerstpakketten. En de relatiegeschenken laten voorzien van uw bedrijfskleuren en logo is geen enkel punt!

Natuurlijk naar Verbeek Workwear

Bij ons kunt u terecht voor bedrijfskleding van topkwaliteit in Utrecht. We leveren onder andere werkkleding voor de bouw en installatie, transport en logistiek en de groenvoorziening. Maar ook voor sport en evenementen, horeca en toerisme en de retail. Ook onderscheiden we ons met:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Vraag over bedrijfskleding Utrecht?

Wilt u bedrijfskleding bestellen voor uw onderneming in Utrecht? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact op om uw order te bespreken. Hierna ontvangt u een scherp aanbod van ons. Bij een akkoord gaan we de bedrijfskleding voor u maken. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl of 06-33333837

Verbeek Workwear