Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Veghel

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding Veghel – Representatieve werkkleding

Op zoek naar goede bedrijfskleding in Veghel? Hiervoor gaat u naar Verbeek Workwear. Wij leveren comfortabele werkkleding met een representatieve uitstraling voor iedere bedrijfstak. Superieure kleding voor een betaalbare prijs is wat wij leveren. Ons bedrijf biedt altijd maatwerk en onze experts staan dan ook klaar om u van advies te voorzien. Ook kunnen we de bedrijfskleding borduren of bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo. Neem gerust contact voor informatie of plaats meteen een order voor uw bedrijf in Veghel.

Netjes en verzorgd met bedrijfskleding

Geef de medewerkers van uw organisatie in Veghel comfortabele werkkleding. Dit draagt bij aan een representatieve bedrijfsidentiteit en u bent als bedrijf beter herkenbaar. Naast comfortabel is goede werkkleding in veel branches ook een vereiste om veilig te kunnen werken. Bij ons vindt u de beste bedrijfskleding voor uw bedrijf van topmerken als: Santino, Blåkläder, Tricorp, Havep, en Dassy. De kleding is verkrijgbaar in vele kleuren en te bedrukken of borduren met uw logo en bedrijfsnaam.

Werkkleding, relatiegeschenken, PBM’s en promotiekleding

Naast bedrijfskleding voor organisaties en bedrijven in Veghel kunnen we u ook voorzien van:

  • Sportkleding: Wij leveren en bedrukken ook trainingspakken en wedstrijdtenues voor sportverenigingen, waarmee u de uitstraling van uw sportteam vergroot! Wij hebben al hele verenigingen mogen kleden.
  • Promotiekleding: Moet uw bedrijf zich netjes presenteren op een beurs of evenement? Of zoekt u leuke shirtjes voor uw barpersoneel? Een uitstekende manier om dit voor elkaar te krijgen is met nette bedrijfskleding.
  • PBM’s: Een werkgever is verplicht om de vereiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) aan zijn personeel te verstrekken. Wij beschikken over een groot assortiment PBM’s en we voorzien u graag van advies.
  • Relatiegeschenken: Wij hebben de voortreffelijke promotieartikelen en geschenken voor u. Muziekboxen, pennen en kerstpakketten: wij hebben het allemaal in ons assortiment. We voorzien de attenties met alle plezier van de kleuren en het logo van uw bedrijf in Veghel!

Bestel bij Verbeek Workwear

Wij kunnen u helpen aan bedrijfskleding van topkwaliteit in Veghel. Wij bedienen vele sectoren, waaronder de bouw en installatie, transport en logistiek en de groenvoorziening. Maar ook voor sport en evenementen, horeca en toerisme en de retail hebben we geschikte werkkleding. Andere voordelen zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Meer informatie bedrijfskleding Veghel

Interesse in onze bedrijfskleding voor uw organisatie in Veghel? Laat het ons weten via het contactformulier. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om alles te bespreken. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u een prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan gaan we de bedrijfskleding voor u maken. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar telefoon en mail via 06-33333837 of info@verbeekworkwear.nl

Verbeek Workwear