Bel direct!
Maak een afspraak

Bedrijfskleding Wageningen

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Bedrijfskleding Wageningen – Persoonlijk advies

Op zoek naar geschikte bedrijfskleding in Wageningen? Voor representatieve werkkleding met een hoog draagcomfort gaat u naar Verbeek Workwear. Wij leveren uitstekende kleding voor elke branche tegen een schappelijke prijs. Verder kunnen we de werkkleding bedrukken of borduren met uw naam en logo en bieden we uw bedrijf in Wageningen altijd maatwerk. Uw wensen bespreken of direct bedrijfskleding bestellen? Neem dan zeker contact op.

Fijne bedrijfskleding met representatieve uitstraling

Met goede werkkleding die comfortabel zit laat u de werknemers van uw organisatie in Wageningen stralen. Het draagt bij aan een professionele uitstraling en zorgt voor een gevoel van herkenning. Verder vergroot werkkleding ook de veiligheid van uw werknemers én de hygiëne. Bij ons vindt u bedrijfskleding van alle grote merken, waaronder: Santino, Blåkläder, Tricorp, Havep, en Dassy. Kies uit vele vele kleuren en laat ze borduren of bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo.

Meer dan alleen werkkleding

U kunt in Wageningen bij ons terecht voor bedrijfskleding en meer, zoals:

  • Sportkleding: Wij leveren en bedrukken ook trainingspakken en wedstrijdtenues voor sportteams, die de uitstraling van uw team vergroten! Hele sportclubs schakelen ons in om hun leden te kleden.
  • Promotiekleding: Heeft u binnenkort een evenement of beurs waar u zich goed moet presenteren? Of zoekt u professionele shirts voor uw barpersoneel? Kies dan voor onze bedrijfskleding. Hiermee straalt u professionaliteit en eenheid uit en bent u beter herkenbaar.
  • PBM’s: Een werkgever bent u verplicht persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) beschikbaar te stellen. Wij beschikken over een grote collectie PBM’s en voorzien u graag van advies.
  • Relatiegeschenken: Verbeek Workwear beschikt over de perfecte promotieartikelen en gepersonaliseerde geschenken voor uw bedrijf in Wageningen. U vindt bij ons relatiegeschenken voor elke gelegenheid, van pennen tot muziekboxen en zelfs complete kerstpakketten. De geschenken voorzien we met alle plezier van uw bedrijfskleuren en het logo van uw bedrijf in Wageningen!

Natuurlijk naar Verbeek Workwear

Ons bedrijf helpt u aan goede, representatieve bedrijfskleding in Wageningen. Wij leveren onder andere werkkleding voor de retail, horeca en toerisme, bouw en installatie, transport en logistiek, de groenvoorziening, en de sport en evenementen sector. Bovendien kunt u bij ons altijd vertrouwen op:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd

Vraag over bedrijfskleding Wageningen?

Wilt u bedrijfskleding bestellen voor uw bedrijf in Wageningen? Vul dan ons webformulier in. We nemen snel snel contact op (binnen twee werkdagen) om alles te bespreken. We voorzien u dan van een scherpe offerte. Keurt u deze goed? Dan gaan we voor u aan de slag. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl en 06-33333837

Verbeek Workwear