Bel direct!
Maak een afspraak

Sportclubs

Voor bedrijfskleding,
promotie, PBM of
relatiegeschenken

Teamkleding en wedstrijdtenues voor sportclubs

Zoekt u representatieve sportkleding met een optimaal draagcomfort voor uw sportclub? Verbeek Workwear beschikt over een grote collectie sportkleding, zoals wedstrijdtenues, trainingspakken en inloopshirts. Wij bieden u teamkleding van hoge kwaliteit, met een optimaal draagcomfort en we zijn bovendien niet duur! Verder hebben we speciale maten voor vrouwen. En kunnen we ook het logo van uw sportclub op de teamkleding drukken of borduren. Meer weten over alle mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Goed voor de dag komen

Sportclubs die goed voor de dag willen komen, kunnen bij ons terecht voor wedstrijdtenues en andere sportkleding in de stijl van hun sportclub. Hele verenigingen kloppen bij ons aan om hun teams te kleden. Want met representatieve teamkleding, vergroot u de uitstraling en het teamgevoel. Zo maakt u meteen een verpletterende indruk, wanneer u ergens binnenstapt! Wij leveren sportkleding van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. En om het helemaal af te maken, laat u deze ook voorzien van het clublogo en eventueel de naam van de kledingsponsor.

Goed zittende teamkleding voor sportclubs

Een belangrijke voorwaarde om indruk te maken met uw nieuwe sportkleding is natuurlijk dat deze goed zit. En daar kunt u bij ons van op aan. Wij leveren u teamkleding van topkwaliteit met een optimaal draagcomfort. De juiste maat en pasvorm spelen hierbij natuurlijk een grote rol. Daarom zorgen we ervoor dat elk teamlid de juiste maat krijgt. En hebben we ook sportkleding speciaal voor vrouwen.

Sporttenues bestellen

Wij leveren wedstrijdtenues voor sportclubs in hun eigen clubkleuren. We kunnen uw clublogo erop drukken of borduren. En ook de naam van een eventuele shirtsponsor brengen we netjes aan. De sporttenues zijn van topkwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Vallen, shirtje trekken en alles wat sporttenues nog meer te verduren krijgt tijdens een wedstrijd is dus geen enkel probleem. Verder zijn ze natuurlijk kleurvast in de was. En ook de bedrukking en het borduursel zijn hiertegen bestand. Met onze teamkleding kunt u jaren vooruit!

Sportclubs gaan naar Verbeek Workwear

Voor sportkleding gaat u naar Verbeek Workwear. Wij hebben alles op het gebied van teamkleding voor sportclubs en zorgen ook voor het borduren en bedrukken met het clublogo en de naam van de sponsor. Bovendien kunt u altijd rekenen op:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Ruim 6 jaar ervaring
  • Binnen 2 weken geleverd
Verbeek Workwear
Verbeek Workwear

Nieuwe sportkleding voor uw team of sportclub?

Wilt u teamkleding zoals wedstrijdtenues, trainingspakken en inloopshirts voor uw sportteam of vereniging bestellen? Voor bestellingen of informatie vult u ons contactformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op om de opdracht te bespreken. Na dit gesprek ontvangt u een prijsopgave. Bij een akkoord gaan we voor u aan de slag. Heeft u een andere vraag? We zijn ook bereikbaar per mail en telefoon op info@verbeekworkwear.nl en 06-33333837